BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Broagerhus - Broagerlands medborgerhus

Velkommen til Broagerhus, Broager og Broagerlands nye medborgerhus.

Broagerhus er indrettet i det gamle rådhus. Huset har stået mere eller mindre tomt siden 2007, men er nu gennemrenoveret og klar til at danne ramme for alskens aktiviteter.

Huset ejes af Sønderborg Kommune og drives af foreningen Broagerhus – Broagerlands medborgerhus, med driftstilskud fra kommunen.

Foreningen har ca. 400 medlemmer: enkeltpersoner, foreninger og virksomheder. En valgt bestyrelse har ansvar for driften og den daglige ledelse.


Siden starten har det været en forudsætning, at huset drives af frivillig arbejdskraft, og med en fantastisk indsats fra de mange frivillige er det lykkedes skabe et medborgerhus med mange muligheder. Udover forskellige foreninger og interessegrupper rummer Broagerhus også lokalhistoriske arkiv.

 

Brugere af vores kommende medborgerhus bliver lokalområdets mange foreninger, omfattende bl.a. Ældresagen og pensionistforeningen, det lokalhistoriske arkiv, Røde Kors og områdets landsbylaug samt øvrige grupper, som eksempelvis kort- og strikkeklubber andre interessegrupper og husflidsgrupper.

Vores nye hus er naturligvis også åbent for unge medborgere der ønsker at benytte lokaler til evt. akustisk musik, kor, computer spil, IT-cafe og andre gøremål som kan rummes i huset.

 

Kontakt


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk