BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

80’er fest i Broager 3. Maj 2019

Fredag 3. Maj 2019 var det 80´er fest i Broager Hallen

Dørene åbnede kl. 19.00 og det var mange som var tidlig ude, så vi skulle ikke vente længe på at komme i gang med at scanne billetter. Det var på forhånd solgt 500 billetter gennem billetsalg.dk. Og i tillæg kom 30 personer som købte billetter i døren. Det fungerede rigtig godt med at have indgang både fra Skolevej og fra Vestergade.

I baren kunne der købes Fadøl, Sodavand, Vand, Cider, Shots rør og Drinks. Drinks blev lavet af Cooldrinks som kom med en af sine drikkevareterminal som kunne producere 5 forskellige drinks. Resten af baren var leveret af Royal Unibrew. Betaling om aftenen var kun med kontanter og mobilPay. 
     Vi havde stillet 2 garderobe stativer til benyttelse på eget ansvar, men der var flere som efterspurgte en "rigtig" garderobe og det vil vi arbejde på at løse til næste arrangement.
     Hit med 80'erne gik på scenen kl. 20.00 og fik publikum med sig fra første sang. Det lød fælles kor på alle sange og folk dansede med. I pausen og bagefter koncerten spillede DJ Mitu det ene 80'er hit efter det andet. Det var en fantastisk god stemning i Broager Hallen og vi takker alle for en super god aften.

Se film fra koncerten HER

Billeder fra Hit med 80érne


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk