BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

 


 

Sømændene i Broager Hallen

19. November 2021 kommer Sømændene til Broager.

Broager Kultur og Den Gamle Skole i Egernsund fortsætter det gode samarbejde fra 2020 og står sammen om at arrangere koncerten med Sømændene i Broager Hallen.

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. De er nu klar til den landsdækkende jubilæumstourné, ”Knap 20 (år) op”, som er en hyldest til den rejse, orkestret har været på sammen med sine trofaste fans.

Billetpris er 275,-

Køb billetter HER

Dørene åbnes kl. 18.30.
Koncerten starter kl. 20.00.

 

Knap 20 (år) op

I 2021 er det en del koncerter, genstande og 20 år siden Sømændene første gang optrådte. Meget vand er løbet gennem fjorden sidenhen, og det er et markant anderledes show, publikum vil opleve i 2021 end under den spæde start i 2001 i det Sydsjællandske. 

Sømændende er nu klar til den landsdækkende jubilæumstourné, ”Knap 20 (år) op”, som er en hyldest til den rejse, orkestret har været på sammen med sine trofaste fans. Fra frække sange på ølkassen til den spæde start på rigtige scener og nu faste traditioner på flere af landets største festivaler og spillesteder. Og fra hjemmeoptagelser på kollegieværelset til pladekontrakter, platinplader og en enkelt Danish Music Award.

Sømændene startede egentlig mest som en indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer, vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland, stillede sig op på scenen til en morgensamling på gymnasiet i Næstved. Her spillede de et par af de gamle sange, der havde fyldt i opvæksten, men som måske var gået i glemmebogen blandt de fleste jævnaldrende.

Sømændene har ændret sig over årene, og i 2013 skiftede orkestret navn fra ”De Glade Sømænd” til ”Sømændene”. Forsangeren er også skiftet ud undervejs, og generelt står de 9 sømænd for et markant anderledes show i dag end for 20 år siden. Publikum vil opleve nostalgi, sing-along og skålesange, men også en storladen og moderne koncertoplevelse. Ikke mindst vil ”Knap 20 (år) op” være en walk down memory lane med Sømændenes egne og ældre klassikere samt de senere års tilføjelser. Men vigtigst af alt vil publikum føle sig som en uundværlig del af den fest, der bliver holdt på scenen, hvilket har været rød tråd gennem alle 20 år, uanset hvor Sømændene har spillet.

Køb Billetter

 


 

Broager Kultur søger flere hænder

Broager Kultur søger flere hænder

Broager Kultur har mange ideer – rigtig mange ideer!
Derfor mangler vi flere medlemmer af kulturgruppen.

Vi søger mænd og kvinder som elsker frivilligt arbejde, som vil være med til at planlægge nye aktiviteter og udføre dem. Det vil være fedt, hvis du er en ”ildsjæl” og brænder for at løfte i flok.

Gruppen består i dag af et skønt mix af mænd og kvinder, som alle brænder for, at få flere begivenheder til byen. Vi har det sjovt samtidig med at vi ”arbejder”.
Er du frisk til at blive en del af ”Kultur-familien”, så skriv en e-mail til broagerkultur@gmail.com.

Gå til forside