BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

 


 

Mørkets Gerninger på Cathrinesminde Teglværk

Broager Kultur gentager succesen fra 2019 og afholder "Mørkets gerninger" den 30. oktober 2021 på Cathrinesminde Teglværk. Denne gang har vi været så heldige at får S.L.u.R.K. - Sønderborg Live Udendørs Rollespils Klub med på holdet.

Sønderborg Live Udendørs Rollespils Klub er en forening der tilbyder liverollespil til livlige og legesyge sjæle, i alle aldersgrupper. Læs mere om om S.L.u.R.K. HER.

Mørkets Gerninger - er en oplevelsestur, hvor lys, lydeffekter, skuespillere og statister skaber illusionen af den rå og barske virkelighed på Cathrinesminde Teglværk under første verdenskrig.

Det er et eftermiddags arrangement for børn fra 8-12 år fra klokken 16-18. Her er det ikke lyd og lys effekter. Statiser og skuesplillere vil tilpasse sig det unge publikum.

Aften arrangementet fra klokken 20 til midnat har aldersgrænse 13 år og det er med fulde effekter, lys, lyd og skuespil.

Billetter kan købes i forsalg på nettet på NemTilmeld: HER.

Der lukkes ind i grupper på 6 personer. Er I færre end 6 i din gruppe, bliver I sat sammen med nogle andre.

Billetterne købes i tidsintervaller ad en halv time; eks 20:00 - 20:30 osv. frem til 23:30-midnat. Det vil sige; at køber du billet til 21:00 - 21:30, skal du møde op til kl. 21:00, og du vil senest komme ind i oplevelseslabyrinten klokken 21:30.

Billetter kan også købes i døren dog vil billetten blive lidt dyrere og du må være tålmodig og vente til det er en ledig plads. 

LÆS: Vigtige Information og Advarsler

Køb Billetter til Mørkets Gerninger her

 


 

Sømændene i Broager Hallen

19. November 2021 kommer Sømændene til Broager.

Broager Kultur og Den Gamle Skole i Egernsund fortsætter det gode samarbejde fra 2020 og står sammen om at arrangere koncerten med Sømændene i Broager Hallen.

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. De er nu klar til den landsdækkende jubilæumstourné, ”Knap 20 (år) op”, som er en hyldest til den rejse, orkestret har været på sammen med sine trofaste fans.

Billetpris er 275,-

Køb billetter HER

Dørene åbnes kl. 18.30.

DJ fra kl. 19:00 til 20:30

Sømændene går på scenen kl. 21.00.


Knap 20 (år) op

I 2021 er det en del koncerter, genstande og 20 år siden Sømændene første gang optrådte. Meget vand er løbet gennem fjorden sidenhen, og det er et markant anderledes show, publikum vil opleve i 2021 end under den spæde start i 2001 i det Sydsjællandske. 

Sømændende er nu klar til den landsdækkende jubilæumstourné, ”Knap 20 (år) op”, som er en hyldest til den rejse, orkestret har været på sammen med sine trofaste fans. Fra frække sange på ølkassen til den spæde start på rigtige scener og nu faste traditioner på flere af landets største festivaler og spillesteder. Og fra hjemmeoptagelser på kollegieværelset til pladekontrakter, platinplader og en enkelt Danish Music Award.

Sømændene startede egentlig mest som en indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer, vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland, stillede sig op på scenen til en morgensamling på gymnasiet i Næstved. Her spillede de et par af de gamle sange, der havde fyldt i opvæksten, men som måske var gået i glemmebogen blandt de fleste jævnaldrende.

Sømændene har ændret sig over årene, og i 2013 skiftede orkestret navn fra ”De Glade Sømænd” til ”Sømændene”. Forsangeren er også skiftet ud undervejs, og generelt står de 9 sømænd for et markant anderledes show i dag end for 20 år siden. Publikum vil opleve nostalgi, sing-along og skålesange, men også en storladen og moderne koncertoplevelse. Ikke mindst vil ”Knap 20 (år) op” være en walk down memory lane med Sømændenes egne og ældre klassikere samt de senere års tilføjelser. Men vigtigst af alt vil publikum føle sig som en uundværlig del af den fest, der bliver holdt på scenen, hvilket har været rød tråd gennem alle 20 år, uanset hvor Sømændene har spillet.

Køb Billetter til Sømændene

 


 

Gå til forside