BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Broager Kultur søger flere hænder

Broager Kultur har mange ideer – rigtig mange ideer!
Derfor mangler vi flere medlemmer af kulturgruppen.

Vi søger mænd og kvinder som elsker frivilligt arbejde, som vil være med til at planlægge nye aktiviteter og udføre dem. Det vil være fedt, hvis du er en ”ildsjæl” og brænder for at løfte i flok.

Gruppen består i dag af et skønt mix af mænd og kvinder, som alle brænder for, at få flere begivenheder til byen. Vi har det sjovt samtidig med at vi ”arbejder”.
Er du frisk til at blive en del af ”Kultur-familien”, så skriv en e-mail til broagerkultur@gmail.com.

 


 

Eight Days A Week i Broager Parken

7 Juni kl 17:00 i Broager Parken.

Fri Entré.

EIGHT DAYS A WEEK hylder verdens bedste sangkatalog. Der venter publikum en koncertoplevelse, hvor man svæver mellem velkendte melodier og tekster, samtidig med, at man overraskes og glædes over EIGHT DAYS A WEEKs medrivende og gyngende pop/folk versioner af sangene.

EIGHT DAYS A WEEK er velvære for ørerne, en masse gode grin mellem sangene og lidt gåsehud hist og pist, fordi Beatles-sangkataloget er så godt som det er. Der er risiko for spontan fællessang.

PAUL McCARTNEY fylder 80 i 2022, derfor vil der være ekstra fokus på ham til koncerten. Det passer perfekt, da forsanger og arrangør af sangene, Jens Jepsen er stor McCartney-fan. EIGHT DAYS A WEEK markerer mærkedagen med en Danmarksturné med mere end 20 koncerter fordelt i det meste af landet.

EIGHT DAYS A WEEK vil ikke træde publikum over minderne, men fastholde og genskabe glæden ved det sangkatalog, der har præget den globale pop/rock-musik allermest de sidste 60 år. Længe leve The Beatles – med venlig hilsen Eight Days A Week.

EIGHT DAYS A WEEK består af
Jens Jepsen (sang, guitar)
Alexander Kraglund (violiner og mundharpe)
Palle Klok (guitar, kor)
Jacob Chano Lundby (kasse, æg, raslere og kor)

Info :   www.eightdaysaweek.dk   

facebook.com/eightdaysaweekDK
Instagram.com/eightdaysaweekDK

 


 

Pop, Rock & Hit´s aften i Broager Hallen.

Pop, Rock & Hit´s aften i Broager Hallen.

Broager Kultur arrangerer denne "musikalske hyldest fest" til 80'erne og 90'erne med ønske om at samle folk til en aften med Pop, Rock & Hit´s.

Aftenen starter med 2x45 minutters koncert med Chief 1 som nu er top aktuel med helt nyt album ”Nordlig Sjæl”.

Efter Chief 1 går det lokale band HitFabrikken på scenen og det bliver 80'er og 90'er Hit's på Hit's resten af aften.

 

Chief 1

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice.

Siden sin første soloudgivelse i 2017, har Chief 1 udgivet flere radiohits bl.a. ”Alt er godt” (kåret som årets sommerhit i 2019 på P4), ”Du’ som mig”, ”Højt over skyerne” ”Tosser” og mange flere. Derudover har han lavet succesfulde fortolkninger i Toppen af Poppen og vist sit værd som energisk og vedkommende solist.

Den 1. april 2021 udgav han sit andet soloalbum ”Kunsten i at være ligeglad”, der beskriver glæden ved livet, kærligheden, samt håbet som vi alle sammen skal huske. Albummet mødte rigtig god kritik, og blev kåret til Ugens Album på P4, og var desuden oppe som nr. 1 på iTunes pop albums.

Publikum har erfaret at Chief 1, ikke kun er en Hip-Hop legende, men en sangskriver, sanger og performer, der formår at imponere, underholde og skabe kontakt til det brede publikum. 

I 2022 er Chief 1 parat med et helt nyt album med titlen, “Nordlig Sjæl”, som også er navnet på turnén. Oplev en personlig, rørende og enestående koncert oplevelse med Chief 1, når Chief 1 og hans band fyrer den af på scenen

Live er Chief 1 sammen med: 

Jon Pold: Bas & vokal.

Heini Corfitz: Guitar & Vokal

Kristian Uhre: Trommer

Lars Winther: Keys

 

HitFabrikken

Nostalgien kan hurtigt indfinde sig, når HitFabrikken går på scenen. HitFabrikken tager dig tilbage til de gode gamle 80’ere og 90’ere, og leverer hits fra bl.a. Gnags, Phil Collins, Sanne Salomonsen, The Buggles, Thomas Helmig, Chesney Hawkes, Midnight Oil, Level 42 og mange flere.

De svinger også forbi de store filmklassikere fra perioden som f.eks. Back to the future, Cocktail, Footloose, Ghostbusters og Beverly Hills Cop, så der vil med garanti være et par stykker af titelmelodierne man kan synge med på.

Der bliver i den grad også kræset for detaljer og kor-arrangementer når HitFabrikken giver den gas, da hele 4 medlemmer er med på vokal. Dette giver en formidabel alsidighed i deres efterhånden store og stadigt voksende repertoire.

HitFabrikken består af 4 lokale og aldeles erfarne musikere, som har fundet hinanden i kærligheden til musikken fra perioden hvor f.eks Walkman’en, rejecocktailene og skulderpuderne gjorde sit indtog i mange hjem.

Der gives Hit-garanti og der loves også Aha-oplevelser når HitFabrikken går på scenen.

HitFabrikken består af:

Allan Rasmussen - Trommer, Sang og Kor

Dan Grau - Bas, Sang og Kor

Rógvi Sigurdsson - Guitar, Sang og Kor

Steffen Staugaard - Keys / Klaver / Mange lyde

 

Billetpris er 220,-

Køb billetter HER

Dørene åbnes kl. 19.00.

Køb Billetter til Pop, Rock & Hit´s aften i Broager Hallen.

 


 

NENA Live 2022 i Broager Hallen 29. oktober 2022.

Tyske NENA kommer på ét af sine sjældne besøg til Danmark og Broager Kultur er stolte af at præsentere det tyske pop-ikon og stemmen bag den uopslidelige 80er klassiker ”99 Luftballons”.

Køber du billet nu, får du den til 425,- kroner. Fra 1. juli stiger billetprisen til 475,- kroner.

NENA er stadig i topform og da hun kunne fejre sit 40-års jubilæum med turneen “Nichts Versäumt – Tour 2018”, kiggede mere end 250.000 fans forbi de 45 byer i Tyskland, Østrig, Schweitz, Luxembourg og Holland. 

I 1980’erne var hun en del af ”Neue Deutsche Welle”, og blev ét af de få tyske navne, der gennem tiderne har markeret sig på hitlister i hele verden. Efter 1987 gik hun solo, og har opbygget en voldsom popularitet, især i hjemlandet.

Hits som ”99 Luftballons”, ”Nur geträumt”, ”Leuchtturm”, ”Irgendwie, irgendwo, Irgendwann”, ”Lass mich dein Pirat sein”, ”Ich bleib im Bett” og ”In meinem Leben” er med garanti på programmet den 29. oktober.

Verdenshittet 99 Luftballons er den dag i dag den mest solgte tysksprogede single nogensinde og kendes af folk i alle lande.

Køb billetter til NENA Live 2022 i Broager Hallen