BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED
Mørkets Gerninger - Mareridt på teglværket

Mørkets Gerninger - Mareridt på teglværket

 

Mørkets Gerninger - "Mareridt på teglværket" er en oplevelsestur, hvor lys, lydeffekter, skuespil og statister skaber illusionen af den rå og barske virkelighed på Cathrinesminde Teglværk tilbage i året 1919.

Tid: Lørdag 2. november 2019

Sted: Cathrinesminde Teglværk, Illerstrandvej 7, 6310 Broager

VIGTIG: Læs nedenstående oplysninger

Vigtige Information og Advarsler

Det er et eftermiddagsarrangement for børn (8-12) og et aftenarrangement hvor aldersgrænsen er 13 år.

Billetter kan købes i forsalg på nettet på NemTilmeld: Broager Kultur.

Der lukkes ind i grupper på 6 personer. Er I færre end 6 i din gruppe, bliver I sat sammen med nogle andre.

Billetterne købes i tidsintervaller ad en halv time; eks 20:00 - 20:30 osv. frem til 23:30-midnat. Det vil sige; at køber du billet til 21:00 - 21:30, skal du møde op til kl. 21:00, og du vil senest komme ind i oplevelseslabyrinten klokken 21:30.

Billetter kan også købes i døren dog vil billetten blive lidt dyrere og du må være tålmodig og vente til det er en ledig plads.

 

1) Vi har aldersgrænse på turen.

- Eftermiddagsarrangement fra kl. 16.00-18.00 er aldersgruppen for 8-12 årige. Børnene bliver fulgt af en voksen fra Broager Kultur gennem oplevelsesturen. Det vil kun være stillesiddende statister og ingen høje lydeffekter. Nedenstående advarsler der omhandler skuespillere og statiser er IKKE aktuellt ved eftermiddagsarrangementet.

- Aftenarrangement fra kl. 20.00- 00.00. Er aldersgrænsen 13 år og opefter.

Det er dig selv der kender dig og dine børn bedst og dig der har ansvaret. Vælger du at købe en billet til en tur der alligevel viser sig at være for uhyggelig og du er nødsaget til at give op undervejs, refunderes billetten ikke.

2) Vi anbefaler kraftigt praktisk fodtøj samt varmt tøj, der må blive beskidt, da turen foregår i uopvarmede områder.

3) Når du ankommer parkeringspladsen ved Cathrinesminde, vil du møde de første skuespillere og du befinder dig på et hjemsøgt område, hvilket betyder at du accepterer at medvirke i et totalteater. Allerede her kan der opleves chok og berøring af aktører- altså inden du bliver lukket ind på turen.

4) Vær opmærksom på, at du kan være uheldig at støde imod en ru overflade, teatersminke eller andet der kan beskadige dit tøj.

5) Da vi gør brug af bl.a. strobelys, høje lyde, chok-effekter og da turen kan virke fysisk krævende, er turen ikke egnet til gravide, epileptiker, kørestolsbrugere, dårligt gående, dårlige knæ, dårlig ryg, og eller personer med dårligt hjerte eller lignende.

6) Det er vigtigt for vores Aktører og de andre Gæster at du spiller med i vores Teater, samt retter dig efter vores anvisninger på turen.

6.1) Det er ikke tilladt at røre ved eller slå ud efter skuespillere og statister.

6.2) Det er ikke tilladt at kaste ting, vand eller lig. efter skuespillere og statister.

6.3) Det er ikke tilladt at spiller smart og kommer med hånende og dumsmarte bemærkninger til skuespillere og statister.

6.4) Det er ikke tilladt at tale til Aktørerne, med mindre De opfordres til det. Dette betyder at kender De en af aktørerne, så sig ikke Hej eller andet til ham eller hende.

Overtræder du alligevel overstående (punkt 6 til 6,4) vil du øjeblikkelig blive bortvist fra området, og din billet vil ikke blive refunderet.

7) Rygning er kun tillad udenfor teglværkets område. Der må ikke tændes ild og tobak nogle steder på turen. Overtrædelse vil medføre bortvisning, og din billet refunderes ikke.

8) Det er ikke tilladt at bruge din mobiltelefon undervejs på turen, hverken til at lyse op, tage billeder eller filme med. Bruger du alligevel din mobil undervejs, vil du blive taget ud af turen. 

9) Der må dog godt filmes og tages billeder på parkeringspladsen, i venteområdet inden og i cafeen efter din tur. Vi anbefaler at du ikke medtager din mobiltelefon og andre værdigenstande på turen.

10) Der kan blive taget billede af dig på turen, som vil blive lagt på vores Facebook side og hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at dit billede bliver lagt på vores Facebook side bedes du kontakte os herom, efter din tur.

11) Det er tilladt at optage turen med eget GoPro kamera, uden lys, pegende mod eget ansigt. Hvis du vil filme din tur så kontakt os inden. Dog skal du være opmærksom på, at der ikke vil blive taget hensyn til at du går med kamera.

12) Gæster der er påvirket af alkohol eller nogen former for stoffer, vil øjeblikkelig blive bortvist. Ved bortvisning refunderes billetter ikke.

13) OBS: Købte billetter tages ikke retur.

14) Vær opmærksom på at Broager Kultur ikke erstatter ødelagte eller tabte ting. Hverken sko, tøj, telefoner eller hvad du vælger at medbringe på turen

15) Vær opmærksom på at din vej igennem Teglværket flere steder er ujævnt og fyldt med forhindringer. Ved personskade eller materielskade kan Broager Kultur ikke drages til ansvars.

 


 

Broager Kultur søger Frivillige

Broager Kultur søger Frivillige

Har du lyst til at deltage som frivillig i dette arrangement kan du tilmelde dig: HER

 


 

Gå til forside


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk