BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Broagerhus er Broager by og Broagerlands Medborgerhus

Idéen til Broagerhus blev født i oktober 2014, hvor en gruppe frivillige tog initiativ til etablering af det nye medborgerhus i byens gamle rådhus.

Siden indvielsen i april 2017 er der mange der bruger huset dagligt, herunder ældresagen, pensionist-foreningen, kreative værksteder, div. caféer, kortspilsgrupper samt mange flere, som er glade for det nye samlingssted. Vil du gerne bruge Broagerhus til aktiviteter så kontakter du os, se nedenfor.  

Personligt medlemsskab af Broagerhus er 50 kr. årligt.

Kontakt til Broagerhus, Allégade 4, 6310 Broager:

E-mail: Broagerhus@Broager.dk
Tlf. mobil 26738130 Erik Krogh (formand)

--

 

 

Nyhedsbrev august 2021

Kære medlemmer

Håber I nyder en skøn sensommer😊.

Højt aktivitetsniveau på Broagerhus.

Der er igen fuld damp på kedlerne, efter vi har oplevet Corona-nedlukning samt adskillige restriktioner i forbindelse Covid-19. Vi må håbe, at vi kan komme igennem efterår og vinter uden smitteudbrud og nye begrænsninger.

Alle vores kreative værksteder er i gang igen og der er kommet nye tilbud til, ud over de aktiviteter vi havde inden Corona nedlukningen. Alle de faste brugere af Broagerhus er vendt tilbage med deres ugentlige aktiviteter.  

Vi holder Åbent hus i forbindelse med opstart af vores nye keramikværksted onsdag d. 22. september kl. 17.00 - 18.00, hvor vi vil præsentere det nye værksted samt de øvrige værksteder på Broagerhus.

Planlægningen af ”de 5 onsdage” er nu på plads og 5 spændende arrangementer afholdes i efteråret og vintermånederne.  Ligeledes har Broagerhus igen indgået en aftale med Brian O’Driscoll og hans musikvenner om 5 fællessang- og koncertaftner, 2 gange inden jul og 3 gange i det nye år.  Man kan se mere om disse arrangementer på www.broagerhus.dk og www.broager.dk, samt nedenfor! 

Det er dejligt igen at kunne planlægge og arrangere et varieret program, som vi håber, at så mange som muligt vil tage godt imod.

 

Vi ses på Broagerhus 

Aktiviteter