BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Broagerhus - Broagerlands medborgerhus

Inviterer til nyt møde for frivillige

Bestyrelsen i Broagerhus er ganske tilfreds med den lokale opbakning – og for interessen blandt borgerne for at blive frivillig. Og der er tillid til, at endnu flere vil melde sig, når der efter sommerferien bliver inviteret til info-møde om netop at være frivillig – med de mange muligheder der er for ikke at forpligte sig mere, end godt er.

Ved mødet i maj meldte 15 sig, og en halv snes har fortalt, at de er interesseret. Bestyrelsen skønner, at ca. 40 frivillige vil være et rigtig godt tal for gode frivillige aftaler.

 

"De fem onsdage"

Bestyrelsen for Broagerhus afvikler i efteråret og vinteren "fem onsdage". Nu er der sat navne på alle fem foredragsholdere. De er:

Onsdag d. 20.september 2017 kl. 19.30
Foredrag v/Teglværksejer Christian A. Petersen (Nybøl Nor), som vi tidligere har omtalt. Han fortæller om sit virke som teglværksmand, om sin virksomhed og familiens historie og nuværende succes.  
Entré incl. kaffe og kage kr. 45.00.                                

Onsdag d. 11. oktober 2017 kl. 19.30
Foredrag v/Sven Ruder (Broager) + musikalsk underholdning! Fra Sao Paolo til Broager.   Sven Ruder fortæller om sin spændende rejse i erhvervslivet fra reservedelssælger i Brasilien over chefposter i Danfoss-koncernen til selvstændig virksomhedsrådgiver! Aftenens musikalske underholdning leveres af kvintetten fra Broager Skole: The true drue Crew.                                             
Entré incl. kaffe og kage kr. 45.00                                 

Onsdag d 15. november 2017 kl. 19.30
Foredrag v/ Vibeke Fonnesberg (Sønderborg). Fortæller om Broager Profilerne der nu hænger på Broagerhus og kunst i nærområdet!
Entré incl. kaffe og kage kr. 45.00

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 19.30
Foredrag v/ Rasmus Juhl (Ravsted). Rigtige mænd – Version 2,0                         
Entré incl. kaffe og kage kr. 45.00                                 

Onsdag d. 21. februar 2018 kl. 19.00
To vinspecialister Bent Moldt, Broager og Ove Nielsen, Løjt samt sommelier Kim Bach fra Aabenraa. En verden af gode vine og smagsoplevelser!  
Entré incl. et let traktement og vin kr. 150.00  

Tilmelding til ovennævnte aftener kan ske til e-mail: Broagerhus@broager.dk senest 5 dage inden arrangementet!   

Aktiviteter

Kontakt


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk