BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

1.150 billetter er til salg til 2018-koncerten i Broager

Münchener Freiheit spiller i Broager Hallen den 7. september

Ved at købe en billet til koncerten med Münchener Freiheit, slår du to fluer med et smæk. Du glæder den heldige modtager af billetten. Og du bakker op om et lokalt initiativ. Lige nu går tiden for ildsjælene med at søge sponsorater hos forskellige virksomheder.

3,8 millioner har på youtube lyttet til deres ørehænger Ohne dich. Vil du høre et eksempel på musikken, så klik her

Du kan købe billet ved et klik her

- Vi er sikre på, at vores sponsorer får god og positiv eksponering via de muligheder, vi tilbyder. Vi regner med at billetterne rives væk af festglade koncertgængere fra det sydlige Danmark og det nordlige Tyskland. Vi tror på, at vi får solgt alle 1150 billetter. Der er stadig plads til sponsorer, så vi håber på masser af opbakning, lyder budskabet fra Broager Kultur.

- Vi tør tænke ud af boksen, vi tør satse og vi tør tænkte stort, fortæller Formand Mette Labori. Derfor turde vi godt skrive under på kontrakten med Münchener Freiheit. Det har krævet en masser møder, og vi er langt fra færdige endnu, bemærker formanden. Meget praktisk arbejde ligger forude.

Om orkestret
Münchener Freiheit startede op i 80’erne, og har lavet utallige ørehængere som f.eks. Tausenmal Du, Ohne dich og Herz aus Glas. Hele bandet består af de ”gamle” drenge, dog valgte forsangeren at træde ud af gruppen i 2011. Han er erstattet af den dygtige Tim Wilhelm.

- Når koncerten holdes, har Münchener Freiheit ikke været i Danmark i en del år ,og vi har fået meget positive tilbagemeldinger for, at de skal komme igen, fortæller en af foreningens medlemmer Malene Munk Møller.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk