BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

”Vi har passet på hinanden ved ikke at mødes

23-11-2021


De lykkedes ikke i 2020 og det bliver udstillingen 2022.

COVID har spændt ben for meget siden marts sidste år. Mange arrangementer er ikke blevet til noget.To år i træk har Broagerlands Kunstforening ikke kunnet vise forårsudstilling på Cathrinesminde. Men nu spirer optimismen.

- Vi har passet på hinanden ved ikke at mødes, men nu er der så megen ro på, at bestyrelsen har turdet mødes og gå i gang med at planlægge det kommende års aktiviteter fortæller Alice Jensen, Sletmarken, som er foreningens kasserer.

Og bedst som programmet er lagt, stiger smittetallene med rekord-fart. – Vi håber, det tager af, så vi kan invitere til fernisering søndag den 3. april kl. 14 på Cathrinesminde, tilføjer Alice Jensen.

Bestyrelsen håber også, at 2022-programmet kan tiltrække nye medlemmer. Kontingentet er 300 kr. for en husstand.

-Jo flere vi er, desto flere penge er der til at lave arrangementer og købe kunst, som udloddes. I mange år har medlemstallet været omkring 50. Vi opfordrer flere til at deltage.

2022-programmet

Aktivitetsudvalget bestående af Alice Jensen, Karen Margrethe Sørensen og Gitte har indgået disse aftaler:

Der sendes invitationer ud inden arrangementerne afvikles. Det er muligt at tage venner med.

Søndag den 16.1. kl. 13: Udflugt til Kunstmuseum Panbo i Aabenraa. Christian Panbo vil give en guidet rundvisning.

Onsdag den 9.3. Kl. 19: Generalforsamling på Cathrinesminde Teglværk.

Søndag den 3.4. kl. 14: Fernisering på Cathrinesminde Teglværk. Fire kunstnere udstiller deres værker. Udstillingen kan ses frem til 1.maj.

Søndag den 8.5. kl. 10: Tur til Trapholt med guidet rundvisning i udstillingen: Verner Panton, Farver en ny verden.

Tirsdag den 14.6. kl. 16.30: Kunstværker ved havnen. Tur til Sønderborg, hvor Vibeke Fonnesberg vil give en guidet tur og fortælle om de kunstværker, der er der.

Lørdag den 10. september kl.10: Udflugt til Kunstmuseet Nord Art i Rendsburg/Büdelsdorf.

Lørdag den 8.oktober: Vi arbejder på at få en aftale med Vejlemuseerne om en særrundvisning på Fjordenhus. Efterfølgende er der mulighed for at besøge Vejle Kunstmuseum. Her vil der bl.a. være en vikingeudstilling, hvori den store guldskat, som blev fundet nær ved Jelling, indgår.

Vent med at betale

Nye medlemmer skal ikke betale kontingent, før der har været generalforsamling i marts på Cathrinesminde. Men ved at melde sig nu, bliver man inviteret til alle aktiviteter allerede fra årsskiftet. Ring til Alice Jensen på tlf. 3051 4866.