BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Mød øl-folket som på syv dage besøger 25-30 bryggerier

29-06-2018Tirsdag den 3. juli juli er BrewParts i Vemmingbund så heldige, at de Danske Ølentusiaster´s cykelhold Tour de Biere kommer forbi butikken på Vemmingbund Strandvej 111 i Vemmingbund. Ølbutikken er det sidste stop på deres 4. dagsetappe. 

Tour de Biere består i år af 35 ryttere som over syv dage besøger 25-30 bryggerier og indkøbs steder, samt tilbagelægger i omegnen af 100 km om dagen på cykel og i alt 680 km hen over ugen.

De ankommer ved BrewParts kl 16:30 og bliver til kl 19:00.

- Vi vil først byde cykelholdet velkommen og servere en ringridderpølse og lidt øl til cykelfolket. Alle er velkomne til dette åbne arrangement og der vil være mulighed for at købe pølser og fadøl, fortæller Mikkel Snedker Hartmann fra BrewParts.

- Efter at der er budt velkommen, vil vi udfordre rytterne til en øl stafet med specialøl, som ikke bliver for nybegyndere. Dette vil også være en lille forsmag på vores arrangement i efteråret 1. september på øllets dag, hvor vi vil holde sønderjysk mesterskab i øl stafet ved BrewParts, oplyser medindehaveren af ølstedet i Vemmingbund.

Du kan se mere om ølentusiaster´s cykelhold at linke her

Har fået skiltet tilbage

Læsere af netavisen broager.dk vil vide, at BrewParts har været udsat for et skiltetyveri. Med stor glæde har ølbutikken fåët skiltet tilbage. Det skilt, som de mistede for måneder siden, da en tyv fjernede det. Men nu har en vaks borger i Broager været inde på Glansagers genbrugsauktionsside, hvor han opdagede, at ølskiltet var sat til salg. Og prompte reagerede han, så Glansager ikke blot annullerede auktionen men sandelig også tog skiltet med i en bil og kørte til Vemmingbund og afleverede det til de rette ejermænd.

En så god service fortjener en kvittering – så vi linker til genbrugsauktionen. Klik her.

- Tyven havde været meget forsigtig med at afmonterede det, så vi kan genbruge det. Så vi er faktisk rigtig godt tilfredse. Det kostede trods alt knap 1.500 kr., fortæller Mikkel Hartmann.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk