BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

17-25 årige til festival i Gammelgab

12-04-2019


Påskeferien byder på musik på marken

Økosamfundet Soleng lægger mark til, at der i påsken, fra skærtorsdag til 2. påskedag (18.-22. april) bliver afviklet festival. Der forventes flere hundrede deltagere fra hele landet, primært unge i aldersgruppen 17-25 år, og der kommer unge upcoming bands og spiller koncerter hver aften fra fredag-søndag.

Ideen er spiret af den unge arrangør, Rasmus Madsen 17 år, der tilbage i oktober også arrangerede Hyldestkoncerten til Kim Larsen på Sønderborghus.

- Jeg vil gerne vise folk lyset - ikke religiøst eller noget i den dur, men jeg vil gerne vise dem, at man sagtens kan leve på en måde som alle går og snakker om, men få faktisk udøver selv. Hvordan lever man bæredygtigt? Hvordan får man ALLE med i et fællesskab? Hvordan lever man fredeligt? Hvad med kærlighed? Det er nogle spørgsmål jeg vil besvare, men kun hvis man kommer forbi og ser det - ellers vil man ikke tro, hvad man ser, siger Rasmus Madsen.

Festivalens fundamentale temaer er: Bæredygtighed, kærlighed, fællesskab og fred. Det lyder da ikke så skidt - gør det?

Der kommer hver aften kl. 20-23 fra fredag-søndag unge mennesker og spiller deres nyeste musik.

Musikere der fortjener folks opmærksomhed, pga. af deres professionalitet, og deres hårde arbejde for at nå dertil.

- Vi har masser af festivaler der hylder de store kunstnere, klassikerne, Eminem på Roskilde eller Magtens Korridor på Nordals… men hvad med de små bands? De bliver jo aldrig større end de er nu, hvis man ikke giver dem chancen for at spille, og giver folk chancen for at høre deres musik. Derfor inviterer vi disse unge musikere. Størstedelen af dem er fra lokalområdet - men ingen kender dem!
 

Af de bands/soloister der skal spille, er navnene indtil videre IA, UTOBIAS, Quantum Solaris, og Venial Joylink.
 

Efter koncerterne er der disko i laden indtil kl. 02.

Festivalen bliver holdt på Økosamfundets Soleng’s grund & mark. Vi har flere hektarer at folde os ud på, drikke en øl med vennerne, spiller fodbold, afholde VM i ølbowling - you name it! Vi stiller blot grunden, og I stiller aktiviteterne!

Der bliver leveret mad fra Innovationskøkkenet i Kolding, og kolde øko-fadøl, karaoke og tarteletter fra Old Danish Pub i Sønderborg.

Pladsen åbner skærtorsdag kl. 12 og lukker 2. påskedage samme tidspunkt. Der vil være oprydning på pladsen hver dag, hvor man skal benytte pladsens affaldssortering, som er udarbejdet i samarbejde med Sønderborg Forsyning.

Læs mere inde på begivenheden, hvor der også vil blive opdateret med nye kunstnere & info op til festivals start.Klik her
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk