BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

30 frivillige er med til at skabe endnu mere liv i medborgerhuset

03-11-2017


Fra det seneste møde med de frivillige i Broagerhus

Det går så flot med opbakning af frivillige, at bestyrelsen for Broagerhus nu kan fortælle, at der fra den 4. december i år vil der være to dage om ugen, hvor Broagerhus’ nye INFO-CAFE bliver åben for alle, og det bliver i første omgang mandag og onsdag fra kl. 9.30 -12.30.

Det er tanken, at den nye INFO-CAFE kan samle nogle af Broager By og Broagerlands borgere til en hyggelig formiddagssnak og evt. besøge de skiftende udstillinger med malerier, husflid fra huset kreative værksted eller af kunstnere fra vores lokalområde. Navnet INFO-CAFE siger også, at man kan få informationer om, hvad der sker i huset m.m og at der også kan uddeles brochuremateriale. Her tænker vi også på de turister der kommer til Broagerland.   .

Om baggrunden fortæller formanden:

Der bliver mere og mere aktivitet på Broagerhus, og det gør, at vi skal ud at hente frivillige til at hjælpe os. Vi får mange henvendelse fra foreninger, grupper m.m. som gerne vil benytte vores lokaler til forskellige møder og arrangementer. Det gør, at vi skal hjælpe til med flere praktiske gøremål, og det kræver frivillige hænder.

Efter to møder med interesserede hjælpere, og det er resulteret i, at vi har over 30 frivillige hjælpere, som nu er med til at skabe endnu mere liv medborgerhuset i Broager. Med det antal hjælpere er bestyrelsens ønske om at have Broagerhus åben nogle dage om ugen gået i opfyldelse!

De frivillige glæder sig til at byde indenfor og håber, mange vil lægge vejen forbi caféen. Dette tiltag er et godt eksempel på, hvad frivillige hænder betyder for vores medborgerhus og byen understreger Erik Krogh. 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk