BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

50-60 frivillige gør klar til 1.130 koncertgæster

05-09-2018


De står bag, fra venstre: Jørgen Phillips, Trine Labori, Linda Rasmussen, Tove Gløtta, Linda Rasmussen, Malene Møller, Rasmus Madsen, Mette Labori.

Det kan godt være, at hun har sommerfugle i maven. Men hun afslører det ikke i telefonen, hvor hun fortæller om koncerten på fredag den 7. september i  Broager. Stemmen er rolig. Mette Labori, formand for Broager Kultur, har sammen med teamet omkring den hidtil største koncert-satsning i Broager snakket tingene igennem så mange gange i så mange måneder, at nu er de klar. De tror på, de har overblikket.

Torsdag eftermiddag og aften (i morgen) begynder det. Den store scene bliver bygget op. Hegn skal sættes op. Toiletvogne skal gøres klar. Baren ankommer og skal monteres. Det store banner skal på plads. På storskærme skal annonceres med priser, og der skal hentes byttepenge. Det er i morgen fredag den 7. september, det går løs!!

- Vi har 50-60 frivillige i gang, så opbakningen i Broager med en hjælpende hånd er jo fantastisk, siger Mette Labori.

- Du lyder så rolig. Har du prøvet at arrangere noget så stort før?

- Nej. Og jeg tror faktisk heller ikke, at vi i Broager har haft en koncert, der trækker 1.130 forhåbentlig glade koncertgæster til byen. I hvert fald ikke i de godt 40 år, jeg har kendt Broager, fortæller formanden.

Mette Labori er vokset op med holdningen, at man yder noget til lokalsamfundet. Forældrene var rigtig aktive i hallen i mange år, og Mette har som andre i byen givet en hånd med til garantmøde, til ringridning og oktoberfest.

- Det er en god tradition, at sportsklubberne hjælper hinanden. Og vi håber, at koncerten med münchener freiheit på fredag giver et overskud, vi kan bruge til nye publikums-oplevelser i Broager. Det er jo hele formålet med at arrangere koncerten. Vi er faktisk allerede begyndt at snakke om nye initiativer, og en del af den store scene har vi købt til Broager Kultur, så vi har en scene til vort fortsatte arbejde.

- Er der totalt udsolgt eller en lille chance for at kapre en billet?

- Mange spørger, men vi kan ikke hjælpe. Alle billetter er solgt. Men jeg kan se, at der er lidt af en byttebørs på nettet. Der er rift om at få oplevelsen. Vi åbner dørene kl. 18.30. En halv time senere begynder opvarmningsbandet, vores lokale Morten Petersen og Michael Vogensen, som før har været opvarmningsband ved en Møllepark-koncert. Og Michael har optrådt, før Tom Jones er gået på scenen. De kan deres 80’er musik. Dem er vi lidt stolte af. Klokken ca. 22.15 er koncerten forbi.

 

Mon ikke 1.130 gæster går ud af Broagerhallen en rigtig god oplevelse rigere.

- Det er for mig det vigtigste, at folk synes, det har været en fantastisk oplevelse. Og så skal vi lige selv trække vejret lidt, indtil vi skal i gang med julefrokosten i hallen, som også har levende musik i år. Vi håber på rigtig mange deltagere, lyder opfordringen fra Mette Labori.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk