BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

76.000 kr. til julebelysning

05-10-2018


Knap så farverigt bliver det nok i Broager...

Broager by har brug at få styrket sit image som handelsby for at styrke erhvervslivet, og ved at styrke Broager Bymidte som samlingspunktet for  handel og udvide Broagers image som en juleby øger vi vinterturismen og glæder borgerne.  Hermed styrker vi også bystrategiens fortælling om det gode hverdagsliv til glæde for gamle og unge.

Det skriver Broager Udviklingsforum i ansøgningen om at få 76.000 kr. til julebelysning fra kommunens pulje til at virkeliggøre bystrategien.

I partnerskab med Broager Erhverv er pengene søgt til at opsætte 24 lamper i Broagers bymidte til glæde for lokale unge og ældre. Forvaltningen indstiller til politikernes møde på tirsdag den 9. oktober, at de 76.000 kr. bevilges. 

Julebelysning skaber sammenhold og lysten til at handle i Broager bliver større. Sidste år deltog omkring 1000 børn i vækningen af julemanden på Broager torv. Broager Erhverv havde samtidigt opstillet boder for at gøre det hyggeligt på torvet. Tilsammen skabte det et godt arrangement. Julebelysning vil forstærke Broagers image som et sted at tage hen, når der er jul.

Broager Erhverv er tovholder på projektet.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk