BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Åbent hus på Broagerhus den 7. marts

25-02-2018


Onsdag den 7. marts er der Åbent hus for alle

Det er nu næsten et år siden der var officiel indvielse af Broagerhus, og lige siden indvielsen har der været stigende aktivitet. I dag er der næsten dagligt møder/sammenkomster med f.eks. Ældresagen og Pensionistforeningen. Der er strikke-klubber, kortspils-grupper, kreative værksteder, IT-Café og i november måned startede vi Broagerhus’s info-cafe, hvor der indtil videre er åbent mandag og onsdag formiddag. Det er muligt, at info-cafeen udvider åbningstiderne senere på året. 

Alle disse initiativer kan interesserede opleve onsdag den 7. marts, når Broagerhus holder sit første Åbent-hus-arrangement kl. 16-20 for at vise alle i Broager by og på Broagerland, hvad der sker i huset.

Alle brugere af huset vil være tilstede, og der er workshops. De kreative værksteder arbejder, og der er meget mere at se på!  

Også Broagerhus' faste beboer, Broagerlands Lokalarkiv, slår dørene op den 7. marts. Dels vil der være adgang til udstillingslokalet i stueetagen, dels kan man besøge arkivets arbejdslokaler i kælderen, hvor medarbejdere er klar til at svare på spørgsmål og demonstrere, hvad arkivarbejde går ud på.

- I dagene op til åbent hus d. 7. marts bliver de sidste billeder fra Kunstfonden hængt op i huset, således at vi kan vise den færdige billedudsmykning, når vi har åbent hus, fortæller Erik Krogh fra bestyrelsen i Broagerhus.

 

Kom og oplev, at det summer af aktivitet og se hvad vi kan tilbyde dig? – Der sælges varme grillpølser, øl, vand og kaffe.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk