BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Åbent hus på Broagerhus onsdag

21-09-2021


Nu sker det! - med næsten 1 års forsinkelse kan vi med glæde tage vores nye keramikværksted i brug. Den væsentligste årsag for forsinkelsen var Corona nedlukningen i både 2020 og i 2021 oplyser formanden for Broagerhus Erik Krogh.

Indretning af lokaler, hvor der er foretaget nedbrydning af mure, installation af udsugnings-anlæg og malerarbejde m.m. er sket i samarbejde med håndværkere og frivillige ildsjæle på Broagerhus. Ved samme lejlighed har vi flyttet dele af vores kreative værksteder fra kælderen op i stueetagen, så vi kan få plads til alle vores aktiviteter.

Ligeledes er der indkøbt en del udstyr og inventar, som skal bruges i det nye keramik-værksted. Med så store ændringer i de kreative værksteder, er der også tale store udgifter og vi har været i gang med at søge fonde m.m. Der er tale om udgifter på ca. tkr. 300 og det kunne Broagerhus ikke selv løfte. Vi har opnået støtte fra LAG på tkr. 156, Norlys Vækstpulje på tkr. 60 og fra Linak på tkr. 15 og det er vi naturligvis meget glade for. Det resterende beløb på tkr. 69 tkr. er kommet til veje ved frivilligt arbejde og egenfinansiering.

Vi holder åbent hus onsdag d. 22. september fra kl. 17.00-18.00. Der er stor forhåndsinteresse for vores nye keramikværksted, vi har ca. 35 personer, som allerede har ønsket at være med, når vi starter i værkstedet i uge 38 slutter Erik Krogh.