BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

ÅBENT HUS PÅ BROAGERHUS PÅ TORSDAG

07-04-2019


Af Erik Krogh, formand for Broagerhus.

De kreative værksteder har siden efteråret arbejdet med mange forskellige temaer, og der er skabt mange flotte resultater, som kan ses, når der er Åbent Hus på Broagerhus torsdag den 11. april fra kl. 16.00 til 20.00. Der er startet flere ny værkstedsaktiviteter i løbet af vinteren, her kan blandet nævnes træværksted, maling på stof med mere.      

Ud over de kreative værksteder, bliver vores medborgerhus brugt af mange faste brugere, det er Ældre-sagen, Pensionistforeningen og Røde Kors, der er strikkeklubber, kortspils-grupper, IT-Café og mange flere som bruger huset. Hver onsdag er KIK IND åben fra kl. 9.30 til 12.30, og her kan alle der har tid og lyst til at besøge Broagerhus se de udstillinger, som er i huset samt opleve, hvad der ellers sker i huset.  

Bestyrelsen og de frivillige har derfor taget initiativ til, at holde Åbent-hus-arrangement for at vise alle i Broager by og på Broagerland, hvad der sker i huset. Alle brugere af huset vil være tilstede. Der er workshops, de kreative værksteder arbejder, og der er meget mere at se på fortæller Erik Krogh, formand for Broagerhus!

Som noget ny i år arrangerer en af de medvirkende foreninger drop-in banko kl. 17.00, 18.00 og 19.00. 

Kom og oplev, at det summer af aktivitet og se hvad vi kan tilbyde dig? – Der sælges grillpølser, øl, vand og kaffe.   


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk