BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Årets første store brag i futsal-ligaen er søndag i Broager

10-11-2020Så nærmer FUTSAL Liga premieren sig i Broager. På søndag møder BUI's ligahold Aalborg FK klokken 14:00 i hallen i Broager.

På grund af Corona restriktioner, er der kun 58 billetter til salg i hallen - og 92 til streaming af kampen i Broagersalen. Mere om billetkøb sidst i denne artikel.

At der overhovedet kan spilles Futsal i weekenden skyldes, at Ligaen er undtaget for Corona nedlukningen. Det skyldes, at forsamlingsforbuddet ikke gælder atleter, der repræsenterer Danmark på højeste nationale niveau - herunder landets bedste rækker i alle DIF-anerkendte sportsgrene.

Aalborg FK blev i sidste sæson nummer 4 i grundspillet og spillede efterfølgende kvartfinale som de tabte til de senere sølvvindere fra Lystrup. Så det er en stor mundfuld Broager søndag står overfor. Men drengene har tidligere vist, at de ingen udfordring er for stor.

De resterende modstandere i Ligaen er Hjørring Futsalklub, Lystrup Futsal, RKG (som ligger 11 kilometer vest for Aalborg), Sallingsund som en del nok kan huske fra oprykningsdramaet i vinter, Søhus/Stige fra Fyn og Sønderborg Futsal.

Sæsonen starter med 2 hjemmekampe, som sagt på søndag og efterfølgende den 29. november i et lokalbrag mod Sønderborg Futsal. I den mellemliggende weekend skulle BUI have været til Hjørring, men den er flyttet pga. nedlukningen af Nordjylland. Hjemmekampene vil komme i kalenderen på på broager.dk

For at blive bedst muligt rustet til denne store udfordring er sidste sæsons trænerteam Ole "Elektriker" Jensen og Jesper Warnecke  blevet styrket med Dan Nielsen og Adam Vest der begge har Ligaerfaring.

"Support Broager Futsal Liga" har også været igang og har fået lavet et flot setup. Som Søren Vinther skriver på deres Facebook side:
 

En publikumsoplevelse

"Selvom Corona sætter sine begrænsninger, er vores mål at gøre hver hjemmekamp til en fest. Foruden stream vil der være halspeaker, indløb med lysshow, røg og tifo fra supporten. Hele teamet bag futsal, Broager Hallen og bestyrelsen glæder sig til at præsentere nogle af danmarks bedste futsalspillere i Broager Hallen, og vi håber, I vil bakke massivt op om BYENS HOLD.
Vi holder jer løbende opdateret i denne gruppe." 

Så få jer en billet til årets første store Ligabrag i Ligaen.

Billetter kan købes onsdag
Billeterne sælges onsdag aften ved Superbrugsen fra klokken 18 - 20. Der er som skrevet 58 billeter i hallen og de koster 25 kroner stykket og 92 i salen der koster 10 kroner. Hvis der efter onsdag er ledige billetter, kan de efterfølgende købes på Facebook ved at klikke HER.

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk