BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Årets kamp i SUS Park i Broager tirsdag kl. 18

01-08-2022


Pokalkamp i fodbold i Broager.

Så er det i morgen tirsdag klokken 1800 at årets kamp spilles på SUS Park. Årets kamp er vel en underdrivelse, da det er første gang nogensinde, at der er et 1. Divisionshold der gæster byen. 

Som mange nok har regnet ud, drejer det sig om Pokalkampen mod Fredericia fra 1. Division.

broager.dk har talt med Træner Rene Østerlid og han fortæller, at både drengene og trænerteamet glæder sig afsindigt. De har trænet med bold nogle gange og selvtrænet i løbet af ferien. Men der har ikke været muligt at få arrangeret en eller flere træningskampe i denne omgang på grund af ferien for mange. Så BUI kommer lige fra træningsbanen og ud i ilden.

Ifølge træner Rene Østerlid passer Fredericias spillestil meget godt til BUI, da de spiller lidt på samme måde. Men der er selvfølgelig fysikken til forskel. De træner hver dag og kæmper om en plads på holdet og dermed er der en større konkurrence spillerne imellem. 

På den anden side, er det et udstillingsvindue for BUI spillerne, der med en god præsentation i kampen kan gøre opmærksom på sig selv.

En af de ting, som trænerteamet ønskede inden kampen kom så her søndag aften. Regn til banen, da den var meget tør . Det bliver der i hvert fald ændret på nu, men hvor meget der kommer og hvor meget det hjælper må tiden vise.
Fredericia har allerede de 2 første turneringskampe i benene, da de sidste weekend mødte Nykøbing ude og spillede 2-2 og i fredags spillede de hjemme mod Næstved, hvor de tabte 0-1. Så de er ikke kommet for godt i gang.  Lad os ikke håbe, det sker på tirsdag.

Træner Rene Østerlid opfordrer til, at mange kigger forbi og oplever denne kamp. Holdet sætter pris på den opbakning de normalt får, men til denne kamp vil de gerne have så mange med som muligt.

Det er mulighed for at købe ringriderpølser og drikkevarer til rimelige priser.  

Der er i hvert fald intet at tabe for BUI, men alt at vinde selvom odds ikke er i deres favør. Bolden er rund og intet er afgjort før dommeren har fløjtet for sidste gang. 

Så vel mødt tirsdag aften på SUS Park. For dem der måske ikke lige ved, hvor det ligger, så er det Idrætscenteret. Der er skiltet ude fra landevejen. Men kom tidligt, da der forventes mange mennesker.

Billetter kan kun købes ved indgangen og koster 20 kroner. Men er du kunde i Broager Sparekasse, kan du komme gratis ind med dit betalingskort til banken, da Sparekassen er kampsponsor.

jørgen.