BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Ældresagens Holnis-tur havde 10 deltagere

03-05-2022


Turens deltagere.

Tekst og foto. Lars Staal.

Klokken 10.00 var der afgang fra Broager kirke, 10 personer havde indfundet sig for at køre til Holnis (Tyskland) og gå en tur på halvøen i Flensborg fjord. Vi kørte afsted i 3 biler, og ankom til Parkeringspladsen yderst på Holnis klokken 11.00. Grethe var turguide.

Efter at nogen havde fået skiftet til vandrestøvler, pakket rygsækkene og fået jakkerne på, startede vi turen Vejret var godt. Solen var brudt i gennem, og vi gik turen, så vi hele tiden havde vandet på højre side. Udsigten til Danmark var fin, kunne jo tydeligt se til Brunsnæs, Cathrinsminde teglværk, Broager kirke, Egernsundbroen Egernsund kirke og Rinkenæs kirke, ”Svigermor” så vi også tydeligt.

På klinten holdt vi en lille spise og drikkepause, inden turen gik videre vi kom så til Schausende, hvor vi passerede lystbådehavnen. Ved et vejkryds holdt vi igen en lille pause, der lå på land et tidligere eksemplar af ”Svigermor”. Da vi kom over på den anden side af halvøen igen, kom vi forbi en Café, hvor vi stoppede for at få en kop kaffe, kakao og lidt kage. Derfra havde vi ca. 2 kilometer til vores P-plads. Vi fik taget afsked med hinanden og så gik turen tilbage til Broager. Turens længde var lidt over 10 kilometer, vi brugte ca.3.5 timer til turen.

 

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk