BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Afleverer 87.000 beholdere

25-08-2020


Mathias Lysholt og Thomas Madsen, PHP-Service, uddeler beholdere.

Arbejdet med at levere nye beholdere til bedre sortering af affald nærmer sig målet. Firmaet PHP-Service har to mand i gang fra morgen til aften og er her fotograferet på Møllegade i Broager, før det blev bl.a. Sletmarkens tur i går. Om et par uger har de afleveret 87.000 beholdere i Sønderborg Kommune, tre til hver husstand, og sidst i september giver skraldemanden besked, når de nye skal tages i brug.

I løbet af oktober bliver de gamle beholdere afhentet, med mindre du hører til dem, der siger, at gammel kærlighed ikke skal ruste og derfor vil beholde en eller flere af dine gamle beholdere. På genbrugsstationen kan du købe et klistermærke for 50 kr. til at sætte på låget, for så er den gamle beholder din og kan bruges til, hvad du vil.

Lær at sortere efter nye regler

Coronaen spændte ben for, at Sønderborg Forsyning i marts kunne præsentere de nye beholdere og sorterings-kravene på Torvet i Broager. Men vil du lære mere om, hvordan vi skal sortere affald fra oktober, så møder Forsyningen op fredag den 28. august eftermiddag ved SuperBrugsen og holder tillige workshop i Sønderborg.

På denne workshop gennemgår Forsyningen de forskellige typer af affald og man lærer, hvordan de forskellige materialer skal sorteres fremadrettet. Du bliver også klogere på, hvad der sker med det affald, vi sorterer fra til genbrug, og til sidst prøver deltagerne selv at sortere rent affald. Der er fire datoer med workshop og du kan tilmelde dig ved at klikke HER

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk