BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Aktivitet på Broagerhus igen

09-05-2021Af Erik Krogh, formand for Broagerhus.

Efter en nedlukning i over 4 måneder på grund Corona pandemien, kan vi mandag den 10. maj genåbne Broagerhus. Vi glæder os til, at der igen summer af aktivitet i huset, fortæller Erik Krogh der er formand for bestyrelsen. Regering og myndigheder er i gang med en kontrolleret åbning af samfundet og vi håber, at vi i løbet af de kommende måneder får åbnet mere op og kan få en mere normal hverdag. Der er stadig vigtig, at vi overholder de regler om brug af mundbind, afspritning m.m. som vi havde inden nedlukningen og dertil kommer, at man skal kunne forevise Coronapas eller Negativ test efter gældende regler, når man kommer til huset.

I nedlukningsperioden har bestyrelse og frivillige færdiggjort keramikværkstedet og andre lokaler er blevet malet. Der er installeret AV-udstyr i flere lokaler, således at Broagerhus nu kan afholde flere mødeaktiviteter samtidig og det skal være let for mødeleder og foredragsholder at tilkoble PC’er med mere.

Vi har valgt, at keramikværkstedet starter op efter sommerferien, idet vi skal have nogle frivillige på keramikskolekursus inden vi kan starte op, også her har Corona forsinket dette, men vi vil være klar til opstart i september.

I og med vi nærmer os sommerperioden er der nogle aktiviteter som drosler ned og vi vil først have fuld aktivitet i huset når sommeren er overstået og vi forhåbentlig kan se frem til en mere normal hverdag og hvor vi kommer til at snakke mere om vejret end Corona, slutter formanden.