BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Arbejdsomhed belønnes!

21-11-2021


Erik Krogh, byrådsmedlem

Af Erik Krogh, Sletmarken, Broager:

Igennem en årrække har jeg kæmpet for at Broager og Broagerland er blevet mere synlig i den kommunale optik. Der har ikke været meget fokus på Broagerområdet i de seneste byrådsperioder og hvis det fortsætter, vil det betyde at vi ”afvikler” området og det må ikke ske. Det vil gå ud over en velfungerende skole, gode institutioner, dagligvarehandel, forenings- og kulturlivet og meget mere.

Det er i 2021 lykkes at få en konstruktiv dialog med forvaltning og det nuværende byråd, for at igangsætte en udvikling af Broagerområdet. En vedtagen bystrategi og etablering af Broager Udviklingsforum har åbnet op for dette.    

Den påbegyndte dialog skal i 2022 udmøntes i en plan for igangsætning af en kommende by- og boligudvikling i Broager. Jeg tror, at vi med 4 repræsentanter fra Broagerområdet i det nye byråd, vil være med til at fremskynde denne proces.

Venstre fik et flot valg med en fremgang på 4 mandater, således at vi nu får 11 mandater i det nye byråd. Det var absolut det bedste kommunevalg for Venstre i mange år, men ikke nok til at få borgmesterposten denne gang.    

Jer vil hermed rette en stor tak alle der stemte på mig d. 16. november og med den opbakning, vil jeg forsætte med at arbejde for udvikling i Broager og på Broagerland og naturligvis for udvikling i hele kommunen.       

Erik Krogh, Broager

Medlem af det nye byråd, for Venstre