BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Av for skam for en udekamp for BUI Futsal

07-12-2020



BUI's Futsal hold og supportere har sammen oplevet Broagers første udekamp i ligaen, mod Lystrup. Lystrup havde stillet 35 billetter til rådighed for BUI og det betød, at der var grundlag for at bestille en bus til spillere, ledere og supportere. Det var lidt af en udfordring drengene skulle magte. Det var sidste sæsons sølvvindere, der kun manglede et mål for at have taget guldet.

Men som flere før kampen havde givet udtryk for, var det nok ikke her der ville blive taget point med hjem. Men bolden er rund og de 40 minutter skulle jo også først spilles inden resultatet forelå.

I første halvleg stod BUI godt i forsvaret og indkasserede kun et enkelt mål. Så spørgsmålet var hvordan 2. havleg ville forløbe. Lystrup svarede hurtigt og øgede til 2-0 lige efter pausen. BUI svarede igen og fik reduceret til 2-1 ved Christian Nielsen minuttet efter. Det brød Lystrup sig ikke om og øgede til 3-1 igen 1 minut efter.

Så skulle der gå 8 minutter inden Lystrup igen kom på tavlen og øgede til 4-1 og i de resterende 9 minutter får de scoret yderligere 4 gange til slutresultatet 8-1.

Specielt efter målet til 4-1 kom Lystrups målmaskine i gang og i flere situationer blev BUI spillet rundtosset. Så forudsigelsen om nok ikke at få point med hjem holdt denne fredag aften.

Ifølge Philip Thorngrim spillede "Dolle" (Christoffer Bach Iversen) en flot kamp i målet med flere store redninger.
Formand Patrick Hardman fortalte, at Lystrup efter kampen havde givet udtryk for, at BUI var godt på vej men manglede noget mere erfaring og rutine.

Der mangler også lidt internt på holdet, hvor de nye spillere der er kommet til falder bedre og bedre ind.

Men det er der jo ikke noget at sige til efter det er første år i Ligaen og 2. år hvor de for alvor spiller Futsal.

Stemningen på vej hjem fra Lystrup var af indlysende grunde ikke i top, men spillerne tror på det og tager en kamp ad gangen for at samle erfaring, rutine og point for at blive i Ligaen. 

Næste kamp er mod RKG fra Klarup på søndag klokken 14 hjemme i hallen.

Billetter kan købes tirsdag aften fra 1930 - 2100 ved at kontakte Camilla fra BUI. Se yderligere information på Broager Hallens Facebook. Klik HER. Der er ikke krav om medlemsskab. 


For dem der ikke får en billet eller af anden grund ikke kan være i hallen er der mulighed for at se det på livestream på youtube ved at klikke HER.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk