BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Børn kan få en håndbold-oplevelse

02-09-2020BUI Håndbold har et godt tilbud i morgen eftermiddag torsdag den 3. september fra 1600 til 1730 for børn i alderen 7 til 11 år. Her kan  børnene kigge forbi og se, hvad håndbold er for en størrelse og opleve glæden ved at lege håndbold sammen med andre børn i deres aldersgruppe.

BUI Håndbold håber ud over at give børnene en god oplevelse, at finde nogle børn, der kan være med til at øge spillertruppen til deres U9 Mix hold. Det er et hold, hvor drenge og piger spiller sammen, da de lige nu er lidt tyndt besat.

Eneste krav i morgen er at komme i sportstøj med indendørs sko og husk at tage en drikkedunk med. Der er mulighed for at komme til at svede lidt.
Falder der i barnets smag, trænes der hver tirsdag fra 1700 - 1830 og hver torsdag fra 1600 - 1730. Der leges håndbold, spilles med bolde, skydes på mål og meget mere.

De første 3 træninger er gratis, herefter betales kontingent. Se mere i opslaget eller spørg trænerne ved fremmøde. I opslaget er der kontaktnumre til trænerne ifald det ikke er muligt at deltage i morgen.

Så vel mødt, trænerteamet Pia, Nynne og Line ser frem til at se jer i morgen. 
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk