BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Børnehåndbold i weekenden

26-08-2019


(Foto: Jørgen Michelsen)


Som tidligere omtalt har BUI Håndbold haft et børnearrangement fra fredag eftermiddag og til lørdag formiddag. Ideen var en udbygning af Dansk Håndboldforbunds håndboldkaravane, der havde besøgt skolen i løbet af ugen.

21 børn, der var fra 1. - 4. klasse mødte klokken 16 i hallen for at deltage i et arrangement som varede natten over. Her startede de med at få deres grej på plads, hvor de skulle overnatte.

Et par af drengene spillede fodbold mod det ene mål inden det hele startede, men så gik det ellers håndbold i det. Som Ulrik fra BUI sagde, "Håndbold er en sport med mange regler, så den skal læres ind i den alder".

Efter lidt fysiske udskejelser stod den på mega store pizzaer. Et af børnene udbrød, "Det er de største og bedste pizzaer, jeg nogensinde har set og spist". Mætte blev de i hvert fald.

Efter maden blev der tid til at lege sammen i de fine faciliteter i halområdet, samtidig med at de sidste forberedelser til aftenens clou blev gjort færdig.

Børnene skulle spille UV-håndbold, hvilket var en ide som BUI Håndbold selv havde fået og lejet udstyr til. Som det kan ses på billederne var de og banen blevet selvlysende. Børnene hyggede sig og efter et par timers håndbold blev det køjetid.

Lørdag morgen efter de var stået op dannede børnene selv 2 hold og spillede selv håndbold uden at de skulle sættes i gang. De holdt selv justits og havde fået styr på reglerne aftenen før. Som det blev udtrykt af Ulrik, "De hyggede sig."

Det var nogle glade, men også trætte børn der omkring klokken 11 blev afhentet af deres forældre og nu var blevet klogere på håndboldsporten. Flere af dem gav udtryk for at de havde haft en sjov dag/nat.

BUI Håndbold håber, at dette arrangement kan være med til at få startet et eller flere hold til den kommende sæson. 
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk