BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Børnehaven i Broager uden støj

30-04-2019


Elke Sievertsen (Foto:Kristian Pallesen)

Børnehaven uden støj – fristes man til at skrive om livet i den nye børnehave på Vesterbakke i Broager. Ikke fordi børn ikke støjer. Men deres råben trænger slet ikke igennem i forhold til, hvordan det var i den tidligere børnehave på Vestergade.

Så svaret fra forældre og medarbejdere er enslydende: ”Støjniveauet” på et spørgsmål om, hvad de mest har lagt mærke til som forskel på oplevelsen i den gamle og den nye børnehave.

Lederen af institutionen, Elke Sievertsen, siger om flytningen:

-  Det er helt vildt spændende at komme ind i den nye børnehave. Det hele er jo indrettet og lavet til børn og til godt pædagogisk arbejde. Vi er kommet fra en gammel skolebygning, som var hyggelig og fin. Men her er det hele jo nyt, og bare akustikken er jo helt anderledes end i et gammelt hus. Der er mange spændende læringsmiljøer, og i går på førstedagen vidste børnene slet ikke, hvor de skulle kigge hen og hvad de skulle prøve først. Det var trætte børn, der blev hentet af forældrene i går.

Indendørs er børnehaven færdigindrettet, og udenfor er legeredskaberne monteret, fliserne lagt, og pladsen næsten klar til at blive brugt. Kun mangler græsset. Det er sået men ikke groet op endnu.

- Det må gå som det kan. Vi kan ikke vente på, at det bliver grønt, fastslår Elke Sivertsen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk