BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Børnene kastede glans over ny legeplads i dag

10-04-2019


Kirsten Bachmann, medlem af sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune, fik en håndsrækning. Og så blev der ellers klippet. Den nye legeplads i Vemmingbund blev indviet. Og taget i brug.. Børnene vidste helt præcist, hvad de ville afprøve, og bidende kulde gjorde ikke noget særligt indtryk på børnene fra Børnehuset Himmelblå i Broager.

De kastede glans over indvielsen af den legeplads, som har været undervejs de seneste 6-7 år, altså før børnene blev født!

Ja, det kan du læse om andet sted på nyhedssiden broager.dk

Kirsten Bachmann opfordrede børnene til at gå hjem og fortælle forældre, bedsteforældre eller vender om den nye legeplads på stranden i Vemmingbund. – Tak dem med herned, når I skal på tur næste gang!

- For vi har brug for at bevæge os mere. En undersøgelse af danskernes sundhed viser desværre, at det er gået den forkerte vej med sundheden ikke kun i Sønderborg Kommune, men i hele landet.

Derfor har vi mod på at gå nye veje for at vende udviklingen på sundhedsområdet. Vi har nemlig ”mod på mere sundhed”, som vores nye sundhedspolitik også hedder. Vores mål er at gøre sundhed nemmere, sætte tidligt ind i alle aldre og skabe sammenhæng på tværs.

Og netop det kan selv et lille anlæg som dette i Vemmingbund bidrage til. anlægget gør det lidt lettere for børn og voksne i alle aldre at komme ud i naturen og få rørt sig. Og en af karrusellerne er desuden godkendt til børn med handicap. Dermed håber vi, at rigtig mange vil lægge vejen forbi stranden og anlægget, sagde Kirsten Bachmann bl.a. i sin velkomst og sluttede af med at ønske tillykke med legepladsen.

Fotos: Kim Toft Jørgensen


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk