BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Boisen Broager er top motiveret

25-06-2021


I dag lørdag den 26. juni køres 4. afdeling af det danske rallymesterskab. Rallyet køres omkring Korskro ved Esbjerg, hvor Korskro Rallycrossbane er rallycentrum for løbet. Rallycrossbanen skal køres tre gange som hastighedsprøve og derudover skal der køres fire nærliggende hastighedsprøver. Både Martin Johansen og Kim Boisen er topmotiverede for et godt resultat i toppen af feltet.

-Jeg føler, at løbet passer rigtigt godt til os og vores hurtige Peugeot 208 R5 T16. Det er gode, hurtige hastighedsprøver i det vestjyske, dog med et noget fladt landskab i modsætning til sidste løb ved rally Kalundborg. Det er sidste rallyløb inden sommerferien, så det ville være rigtig fedt med et godt resultat inden ferien, fortæller en topmotiveret Martin Johansen.

Kim og Emilie vil være hurtigst

”Modsat sidst føler vi os godt forberedt denne gang. Selvom notekørslen igen er meget stram, hjælper det, at vi har haft adgang til rutebog og at vi tidligere har kørt 4 ud af de 5 prøver. Emilie kan dermed forbedrede sig bedre hjemmefra og have 100% styr på papirerne. Vi har desuden vores onbord kameraoptagelser fra sidste gang som vi kan kigge igennem sammen. 4 ud af de 5 forskellige prøver er ren asfalt prøver og ligger rigtig godt til os og BMW´en, modsat den sidste prøve, som er korskro rallycrossbanen, der består af meget grus. Vi har fået startnummer 10, og målet er at holde den placering generelt, vinde klassen og blive hurtigste tohjulstrækker” fortæller Kim Boisen.

 

Vejret ser meget lovende ud, så hele teamet ser frem til en vidunderlig lørdag