BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Boisen Motorsport Broager kørte klasse-sejren hjem

10-06-2021


Kim Boisen og datter Emilie kæmper for at hente deres tidstab fra Gammelrand grusgrav

Lørdag var en helt vidunderlig dejlig sommerdag, med 25 grader i Kalundborg. Boisen Motorsport fra Broager var dog presset på tid ved gennemkørsel af hastighedsprøverne til dagens afdeling af DM i rally.

Specielt var teamet udfordret i en grusgrav, hvor hastighedsprøven ikke var klar til gennemkørsel fra morgenstunden. Teamet havde kun 4 timer til, sammen med 73 andre teams, at nå gennemkørslen.

-Vi slutter dagen med en 4. plads generelt blandt de danske deltagere, hvilket giver os gode point på kontoen i det samlede mesterskab. Udfordringen blev lige så stor som ventet og blanding af løst underlag, sten og beskidt asfalt resulterede i en snurretur og et tidstab på ca. 15 sekunder. På den lange legendariske Vollerup-prøve var vi ved begge gennemkørsler helt i toppen af feltet” Fortæller en glad Martin Johansen, der kører sammen med Dan Johannsen.

 

Defekt bakgear pressede Kim og Emilie

Også Kim Boisen og datteren Emilie havde store udfordringer i grusgraven.

-Som forventet ville prøve nr. 3 og 6 være afgørende, og med en grusandel på omkring 50 % vidste vi godt, at vi ville få det svært i BMW`en.

Desværre snurrer vi rundt på prøve 3 og ender med at holde med fronten imod nogle store sten.

Da jeg forsøger at bakke væk, sker der et eller andet med bakgearet, som ikke længere fungerer. Heldigvis står der en del pressefolk i nærheden, som får skubbet os tilbage på sporet igen.

Men vi får et kæmpe tidstab på knap 3 minutter og ryger langt ned i rækken generelt. Men da vores største konkurrent i klassen John Benn Frederiksen / Thomas Holm Hansen udgår allerede på prøve 1, lykkedes det alligevel at køre en klassesejr hjem, fortæller Kim Boisen

Alt i alt må det siges at være et tilfredsstillende resultat for Boisen Motorsport. Næste udfordring bliver Sydjysk Rally, hvor Korskro ved Esbjerg bliver rallycentrum.