BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Bolden ruller i Broager - i dag og på lørdag

13-05-2021For mange er Kristi Himmelfart mulighed for en lang weekend.

Men for BUI's Serie 1 hold er det i stedet for afslapning og rekreation starten på en såkaldt engelsk uge i fodboldens tegn. Engelsk uge, er en betegnelse for flere kampe i den samme uge og stammer fra tysk fodbold.

Serie 1 møder i dag torsdag hjemme på SUS Park Haderslev FK, som topper puljen og kun har spillet 2 uafgjorte i denne sæson. Resten er vundet. Den ene uafgjorte var hjemme i Haderslev mod BUI.

Så det er lidt af en mundfuld BUI kommer op imod klokken 12:00.

I de sidste kampe er der ikke gået alt for godt med at få point på bogen. I kampen mod både Esbjerg og Bov burde det være blevet til point, men sådan ville skæbnen det ikke.

Men efter Brammingkampen, hvor ikke ret meget gik op i en højere enhed, er spørgsmålet nu hvordan holdet formår at vende den negative stime.

Ifølge Cheftræner Rene Østerlid var stemningen god og der var en erkendelse af, at præstationen ikke havde været god.

Til kampen i dag er der sket et par rokeringer pga. skader og spillere der vender tilbage. Så nu er det "kun" et spørgsmål om at få det vendt til noget positivt og lade det gå ud over Haderslev. Om det lykkedes er spørgsmålet, men som bekendt varer en kamp 90 minutter plus det løse og derefter er vi alle meget klogere.

Søndag klokken 14  møder BUI ude Esbjerg i en kamp, hvor BUI skal revanchere sig for nederlaget hjemme. Her var der tale om holdets bedste kamp, men efter tidligt at være kommet bagud ville bolden ikke ind selvom holdet vadede i gode chancer. Så bedre held denne gang.

Serie 4 skulle i dag torsdag også have startet på en engelsk uge, men kampen mod Sønderborg Boldklub er blevet udsat. I stedet venter lokalopgøret lørdag klokken 1500 i Egernsund.

Her er der tale om en kamp, hvor alt kan ske. Der har ofte været tale om spænding og dramatik. Samtidig er det i denne omgang også tale om vitale point i oprykningsstriden. For begge hold ligger lige under de sjove pladser med direkte oprykning og kval kamp til oprykning. EKIF har 1 point op til 1. pladsen og BUI 2 point. BUI dog med en kamp færre.

Begge trænerteams har givet udtryk for, at her kan alt ske og det er en meget uforudsigelig kamp. Specielt også fordi det er lokalopgør med alle de facetter som det giver. Det er i hvert fald de 2 kampe som begge hold helst vil vinde i sæsonen.

Der er mulighed for at se begge kampe på stadion. Dog er der stadig Corna restriktioner inklusive forsamlingsforbuddet på de 75 mennesker, så følg de anvisninger der gives på stadion, så alle får en god dag ud af det.
 

-jørgen.