BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

BRAUE RINGRI'E GIN

26-06-2020Broager Ringridning har lavet, hvad de selv betegner som en fantastisk Gin, med en helt unik etiket på for- og bagside.
- Vi er meget stolte af vores produkt og håber, DU vil købe en flaske. Så støtter du Broager Ringridning, så vi kan komme stærkt tilbage i 2021, skriver ringriderforeningen på deres facebook-side.

Opskriften på vores nye Braue Ringri´e GIN er vores helt egen og lavet i samarbejde med Sønderborg Distillery.
Sønderborg Distillery har vundet 2020 World Gin Awards Bronze for deres ALS GIN.

Så kære Ringrider – nu hvor festen er aflyst, kan du støtte os ved at købe flasken. Prisen er 349 kr., og den forhandles hos Amaryllis og Krogsgaard Hestefoder i Broager.

Ringriderforeningens kasserer Rasmus S. Jepsen, som fik ideen til den nye gin, understreger alvoren.

- Vi var nødt til at tænke alternativt for at skabe indtjening til dækning af de faste udgifter i år. Det har været nogle svære år for ringridning i Broager. Og næste år bliver vi også ramt af Tour de France i den weekend, hvor ringridning afholdes.

Omtalen i morges kan vi nu udbygge med formiddagens pressemeddelelse, hvor det bl.a. oplyses, at flasken bliver lanceret i løbet af den næste uges tid, så publikummet kan købe den og nyde den i weekenden, hvor Broager Ringridning normalt afholdes. Vi håber de vil nyde flasken derhjemme og tænke på Broager Ringridning.

Foreningen har stadig en del udgifter, selvom festen af aflyst, derfor har vi lavet denne fantastiske gin, som vi håber, bliver solgt og udsolgt. Da vi således, kan få dækket nogle af vores udgifter i 2020.

Vores gin flaske er helt unik – alt er skrevet på sønderjysk. Dette er gældende for etikken på både for- og bagside.

Gin opskriften er lavet i tæt samarbejde med Sønderborg Distillery Aps, således at vores produkt har højeste kvalitet , økologisk og håndlavet.

Vi synes selv, den smager fantastisk og kan både nydes med og uden tonic.

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk