BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broager.dk relanceres i et nyt layout

17-05-2023


I Gråsten Avis fortæller Christel Leiendecker, formand for Broager Udviklingsforum, om forberedelserne til at relancere broager.dk. Med tilladelse bringer vi her Lise Kristensens interview:

Til september er det meningen, Broager Udviklingsforum skal overtage portalen broager.dk Den er de sidste seks år blevet bestyret af Sønderborg Kommunes tidligere pressechef Kristian Pallesen, der sikrede sig domænet, som de senere år har forsynet Broagers borgere med løst og fast om, hvad der foregår, og hvilke skelsættende begivenheder, der er i vente.

“Vi er i gang med at udvikle broager.dk, så det får nyt layout. Det er den side, folk på Broagerland går ind på for at se, hvad der sker. Det skal være en fast del af vores hjemmeside, samtidig med det gamle Broue Tidende skal være en del af konceptet med nyheder fra lokalsamfundet,” fortæller formand for Broager Udviklingsforum, Christel Leiendecker, der har store forventninger til relanceringen af broager.dk

Relanceringen af netmediet indebærer også at tilknytte flere frivillige til at supplere indholdsmæssigt med nyt fra forenings- og erhvervslivet og læseværdige basisoplysninger af interesse for fastboende, turister og tilflyttere.

Broager Udviklingsforum modtager begrænsede kommunale midler til sine aktiviteter, men der er ikke specifikt afsat midler til broager.dk Kristian Pallesen arbejder vederlagsfrit og bruger ikke få timer på at ajourføre siden med nyheder om færgedrift, byfornyelse, flisebelægning og kommende arrangementer som vandreture i Broagers skønne natur.

I alt er det gennem årene blevet til flere tusinde indlæg på broager.dk Lokale virksomheder har støttet portalen, uden den nogensinde er blevet en guldgrube.

Den nye udgave kan ske at komme til at indeholde digitale annoncer som indtægtskilde, hvis det hele flasker sig.

Broager Udviklingsforum har også en Facebook-side. “Det er et større arbejde, end man regner med at relancere en hjemmeside.

Vi er glade for den fantastiske indsats, Kristian og Jørgen Michelsen har gjort gennem alle årene. Da der ikke er specifikke pengebeløb til formålet, er vi nødt til at tænke kreativt og samtidig bevare ambitionen om en læseværdig og velopsat side med relevant indhold for byen og Broagerland,” fortæller Christel Leiendecker, der i forbindelse med byfornyelsesarbejdet blandt andet godt kunne tænke sig, der kommer en cafe til Broager, så byen har et sted, hvor folk kan få lidt vådt og tørt til ganen og ansigt til ansigt drøfte sidste nyt på Broagerland. ■


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk