BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broager Fjernvarme er nomineret til Fjernvarmeprisen 2019

25-09-2019Det er ikke kun i Broager, man lægger mærke til, at fjernvarmen har investeret i en grøn omstilling. Det har man i hele energisektoren i Danmark, og det udmønter sig i en særlig opmærksomhed, når Dansk Fjernvarme landsmøde den 24.-25. oktober afvikler årets største begivenhed i energisektoren.

Scenen er igen sat i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor mere end 2000 deltagere bruger to dage på at diskutere politik, teknik og nyeste trends på markedet.

Et af højdepunkterne er uddelingen af Fjernvarmeprisen 2019. Broager Fjernvarme er blandt de tre nominerede fjernvarmeselskaber, der har vist et unikt tiltag for samfundet og vores miljø.

Det selskab som Landsmødets deltagere udpeger som den mest bidragende modtager prisen.

- Broager Fjernvarme er nomineret på baggrund af vores tiltag med solvarme, grundvandsvarmepumpe og intelligente omløb i vores ledningsnet, der har gjort det muligt at fastholde prisen på fjernvarme til vores forbrugere, forklarer formanden, Peer Monger, Broager.

Dansk Fjernvarme har lavet et oplæg for alle tre nominerede til valget i form af en lille video, som vil blive præsenteret for alle i Dansk Fjernvarme. Du kan se videoen for Broager Fjernvarme ved at klikke her.

Alene nomineringen til prisen er et markant skulderklap til den bestyrelse, som med opbakning fra generalforsamlingen har investeret i en omstilling, der gør at 91 procent af opvarmningen til husstandene i Broager stammer fra grøn energi – uden prisstigninger for forbrugerne. Godt gået!


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk