BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broager futsal skal spille om nedrykning

04-12-2021


(Foto: Jan Petersen)

Efter sejren over Lystrup og efterfølgende nederlag til Aalborg Futsal, var det ved at være sidste chance, hvis drømmen om slutspillet skulle indfries. Tirsdagens modstander var lokalrivalerne fra Sønderborg, som vi bringer et kampreferat fra. I eftermiddag lørdag tabte BUI ude til det suveræne tophold fra Hjørring Futsal Klub med 4-0.

Slutspillet bliver derfor ikke til noget i år. Nu hedder det nedrykningsspil fra starten af januar måned. Men drengene har igen fået Broager på Futsal landkortet. Godt gået drenge og på gensyn i januar. 
--
Fra tirsdagens opgør mod Sønderborg:
Der var mange, der havde fulgt opfordringen til at støtte drengene fra BUI. Ialt 309 mennesker var denn tirsdag aften i hallen for at se dette lokalopgør. En tydelig fremgang i forhold til de første kampe og også i forhold til rekorden på de 265 fra oprykningsdramaet mod Sallingsund (nu Skive Futsal) for godt 2 år siden. Det skal understreges, at alle regler blev overholdt og Coronapas eller negativ test var adgangsbillet for at komme ind.

Men allerede inden kampen var odds blevet dårligere, da en af holdets bærende kræfter var blevet syg. Sammenholdt med afbud og skader, så det ud til at blive en stor mundfuld. Også set i lyset af, at Sønderborg ifølge kilder havde fået spillere hjem fra både København, Odense og Aarhus. Så det så ud til at blive en stor mundfuld.

BUI kom godt igang og fik allerede indenfor det første minut sat et skud på stolpen ved "Ø" (Nicklas Østerlid". Det var han ikke helt tilfreds med, så indenfor samme minut fik han i stedet bolden i nettet til 1-0. Kampen vekslede frem og tilbage i en intens kamp med chancer til begge hold.

Efter 7 minutter får Sønderborg brudt et BUI angreb og udligner til 1-1 og minuttet efter kommer de foran 1-2. Igen chancer til begge hold og efter 11 minutter redder Sønderborg bolden på stregen. efter 15 minutter går det så galt igen. 1-3 til Sønderborg efter en parering af BUI målmanden.

Kampen er stadig intens og begge hold forsøger at score. Men uden held. efter 28 minutter redder Sønderborg igen på stregen efter et godt forsøg fra "Iver" (Nicolai Bach Iversen).

Efter 30 minutter får BUI's Alen Ajhorn reduceret til 2-3 efter en dribletur og en fin afslutning. Minuttet efter kunne Sønderborg have bragt sig yderligere foran, men BUI får etfer et frispark reddet i 3 forsøg. 

Efter 35 minutter kommer Sønderborg på 2-4 efter klumpsil indenfor foran BUI målet. BUI slår dog direkte tilbage og får reduceret i samme minut ved "Ø". 

BUI havde chancen til 4-4, men i stedet er det Sønderborg der lukker kampen med scoring til 3-5 efter 38 minutter.

Kampen ender 3-5. Træner Hisham Al-Bakaa var selvfølgelig ked af, at holdet tabte, men gav udtryk for, at der havde været en tæt kamp og såfremt han havde været i stand til at stille med de bedste, ville sejren have endt i Broager i stedet.

-jørgen.