BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broager Kultur afholder generalforsamling 5. marts 2020

03-03-2020Broager Kultur afholder generalforsamling torsdag den 5. marts 2020 klokken 1900 - 2100 i Broagerhallen.

Dagsorden ifølge vedtægterne.

I forbindelse med generalforsamlingen ønsker Broager Kultur også at se, om der kan findes flere frivillige hænder til at hjælpe med afviklingen af de kommende arrangementer.

For Broager Kultur har mange ideer - rigtig mange ideer. Men der mangler aktive hænder for at få flere af de mange ideer omsat til virkelighed.

Der efterlyses mænd og kvinder der elsker frivilligt arbejde og som vil være med til at planlægge og afvikle dem. Det eneste der kræves, er lysten til at deltage og løfte i flok.

Broager Kultur består i dag af et mix af mænd og kvinder, som brænder for at få flere begivenheder til byen. Der er et sjovt og hyggeligt miljø med fokus på at få nye events omsat fra ide til virkelighed til glæde for byens og Broagerlands borgere.

Er du frisk til at blive en del af "kulturfamilien", så skriv en mail til broagerkultur@gmail.com og/eller mød op til generalforsamlingen på torsdag i hallen.

Det giver glæde, overskud og energi at være en del af det frivillige arbejde og så er det ikke så ringe at være med til at profilere byen og vise at vi både kan og vil selv.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk