BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broager-optakt til næste års Tour de France

16-09-2021


 

Foreningerne i Broager har i går modtaget en invitation fra formanden for Broager Udviklingsforum til en snak om, hvordan området kan blive profileret foriud for næste års Topur de France. Mødet holdes på torsdag den 23. september på Broagerhus kl. 19 med emnet: Broager og Tour de France.

- Lad os sammen drøfte, hvad vi kan og har lyst til som optakt til Tour de France den 3. juli næste år. Vi kan søge tilskud fra kommunens Tour-pulje. Ansøgningsfristen er 15. november. Og derfor inviterer Broager Udviklingsforum til møde NU, oplyser Christel Leindecker, formand for Broager Udvikllingsforum.

Sønderborg Kommune er i gang med at sammensætte et 100-dages program fra 23. marts og til løbsdagen den 3. juli, hvor Sønderborg er målby og sidste løbsdag i Danmark.

- Som I sikkert ved, er det samme dag, at Broager Ringridning foregår. Broager Udviklingsforum har derfor allerede nu – i forståelse med ringridningen – bestilt storskærm til opsætning på ringriderpladsen, så vi i hvert fald sikrer, at publikum både kan være med i ringriderfesten og i Tour de France.

Men vigtigst af alt her og nu er det, vi alle foreninger afsætter en god times tid torsdag aften den 23. september, hvor vi kan fortælle mere og lægger op til en snak om et par lokale Broager-aktiviteter i dagene forud for cykelløbet, understreger formanden for Udviklingsforum, der er paraply-organisation for foreningerne på Broagerland.