BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broager Pigespejder tog besværet med juletræerne

09-01-2022


Der var både store og små juletræer, Laura har her fundet eet af de større juletræer.

Siden 2012 har spejderne og forældre fra Broager Pigespejder samlet juletræer ind i Broager og Skodsbøl og tilbudt, at beboere kunne stille deres juletræer ud til vejen med en pose med 30 kr. i toppen, og så hentede spejderne juletræerne med trailere.

Det var kun sidste år, aktiviteten ikke blev gennemført. Coronaen spændte ben. Så dermed blev det i går lørdag 10. gang, at der var en oplagt lejlighed til at støtte det lokale spejderarbejde.

- Flere steder oplevede spejderne, at der var mere end 30kr. i posen, fortæller gruppeleder i Broager Pigespejder, Tina Ensted.  Og så mange tog imod tilbuddet om at få træet afhentet, at det blev til en del ture til lossepladsen med juletræsfyldte trailere.

Broager Pigespejder er glade for at beboerne i nærområdet støtter op om spejderne.  

- Det er én af spejdergruppens primære indtjeningsaktiviteter, og det er en aktivitet som spejdere og forældre er glade for. Indtjeningen fra lørdagens juletræer går ubeskåret til spejdernes aktiviteter.

Flere er velkomne

Broager Pigespejder er en ren pigespejdergruppe i Det Danske Spejderkorps, der har spejdere i alderen fra 6 år og opefter. Her oplever spejderne naturen, samarbejde, gode kammeratskaber og udfordringer - alt sammen inden for trygge rammer.

-Vi vil gerne være flere spejdere og ledere hos Broager Pigespejder. Så har du lyst til at prøve spejderlivet og få nye spejdervenner, kan du finde yderligere informationer på vores hjemmeside: www.broagerpigespejder.dk og på vores facebookgruppe: Broager Pigespejder oplyser gruppelederen.

Husk det næste år: Spejderne fylder trailere med juletræer til støtte for børne- og ungdomsarbejdet i Broager.