BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broager Private Børnehave stiller med 30 til løbet

06-09-2019Ikke færre end 30 børn fra Broager Private Børnehave på Vestergade stiller til start søndag ved Gendarmløbet, flere sammen med forældre og/eller søskende, som har gået i børnehaven. Dermed har børnehaven ifølge deltagerlisten tilmeldt det største lokale hold. Ja, måske det største af hold af alle ved løbet. Det vil tilmeldingerne frem til løbets start afgøre.

Ideen er udsprunget fra en snak i børnehavens bestyrelse med fuld opbakning fra medarbejderne. – Vi snakkede om, at det ville være en god vane at give børnene med sig, at de bevæger sig og dyrker motion, fortæller Silke Lorentzen, medlem af børnehavens bestyrelse.

Det er første gang, at Broager Private Børnehave deltager i Gendarmløbet, og det bliver på ruten på 2 km. Og publikum kan se dem på ruten. - Vi har fået lavet T-shirts til lejligheden, oplyser Silke Lorentzen, som med den store opbakning i år tror på, at det bliver en tradition for børnehaven at deltage i de kommende år. - Vi vil jo også gerne støtte de lokale initiativer, tilføjer hun.

Ministeren transporterer sig selv

Løbet bliver åbnet af transportminister Benny Engelbrecht, som selv løber med på distancen 10 km.

Du kan fortsat tilmelde dig, på BUI Motions løbshjemmeside ved at klikke her – eller ved at møde op i god tid før løbet begynder. Kl. 10 bliver de løbere, der har valgt de længste ruter, sendt afsted. Distancerne er 2 km børneløb, 5 km, 10 km, halvmaraton, 29 km powertrail, samt 5 og 10 km walk.

Målet for BUI Motion har været at nå 800 deltagere. Først på eftermiddagen i dag fredag er der 760 tilmeldte, så allerede nu er sidste års opbakning på 737 løbere passeret.

 Nyt i år er, at der bliver spillet live musik ved startstedet ved Broagerhallen, og der er indrettet et børneområde med hoppepuder, ligesom SuperBrugsen og BrewParts kan klare forplejningen med pølser og special-øl.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk