BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broagerhallen er for alle og dog !!

21-12-2019


Nu er der overvågning på, hvad der sker i hallen.

Der er i de sidste par måneder brugt masser af ressourcer på at få etableret nyt netværk i Hallen. Dette netværk er både beregnet på at give besøgendes mulighed for at kunne komme på Internettet via trådløst netværk, men næsten vigtigere, at få mulighed for at få overvågning i hallen og de tilstødende områder.

Dette har været nødvendigt, da der har været hærværk og andre uregelmæssigheder i hallen. Det har af flere gange kostet en større pose penge. Sidst i forbindelse med taget i omegnen af 16000 kroner.

De ekstra og trælse omkostninger til overvågningen er betalt af BUI's forskellige afdelinger, Broagerlands Skytteforening og Broager Kultur. Sidst nævnte forening lejer sig "kun" ind i hallen, men har alligevel ydet et bidrag.

Disse penge, der er gået ud af pengekassen hos de ovennævnte, kunne sagtens og med god ret være brugt på medlemspleje, arrangementer eller andet til glæde for medlemmerne og byens befolkning.

I løbet af de sidste uger er der ifølge formanden for hallen Ulrik Franke sket et fald i "sager" med uro og ballade. Det har åbenbart spredt sig ude i byen, at den slags kan have en konsekvens efterfølgende.

Ud over de triste kendsgerninger, har der også været tid til at få sat nye skilte op, så ingen er i tvivl om, hvor de er. Både ved indgangen i Vestergade og ved Skolevej er der sat nye flotte blå skilte op. 

Samtidig er der også blevet sat folie op ved Motionscentret i hallen ved Skolevej.

Så hallen er for alle og vil også være det fremadrettet. Både idrætsudøvere, tilskuere, børn og unge der leger i hallen med respekt for området.

 -jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk