BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broagerhallen er gjort klar til at møde fremtidens håndbold

13-03-2019Stregerne på gulvet i hal 1 i Broager viser, at BUI Håndbold nu har fået opstreget nye baner til nye måder at spille håndbold på. – Vi er klar til at møde fremtiden inden for håndbold, som bliver til virkelighed efter sommerferien med en ny struktur lanceret af Dansk Håndbold Forbund (DHF), fortæller formanden for BUI Håndbold, Ulrik Franke Andersen. Børn født imellem 2008 og 2012 kan møde op på torsdage kl. 16-17 og prøve de nye minibaner.

De nye baner er:

Tre minibaner (baner på tværs af den store bane) og en ny type bane kaldet kortbane (fuldbrede 2/3 del længde).

Minibanerne bruges af Børneholdne Trille og Trolle, U6, U7 og U8.

Kortbanen skal bruges til Børneholdene U9, U11(fra 2021) og Five-a-side som bliver et nyt tilbud med motions håndbold.

Five-a-side

Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem-spil på 2/3 bane uden dommer. Det er udviklet til 30+'ere, men der er fuld knald på uanset alder. Opstartes som forsøg I løbet af de næste uger, så kom og vær med, det er den perfekte opvarmning til 3. Halvleg.

Følg med på BUIhåndbold.dk og opslag på broager.dk.

- Der er ingen undskyldninger, BUI Håndbold og Broagerhallen er klar til at modtage nye og gamle spillere på både de nye og den gamle bane. Alle er velkomne, understreger Ulrik Franke Andersen..

Vi ses i hallen 😊

 

Nye børn kan møde op på torsdage

Børn født imellem 2008 og 2012 må gerne prøve at træne med på det hold, som vi har nu. Deres sæson er slut (de spiller kun stævner) men nye håndboldspillere kan godt deltage og prøve kræfter med det. De træner om torsdagen fra 16-17.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk