BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broagerhus åbner igen! - med en rigtig god nyhed

11-06-2020Siden 11. marts har Broagerhus været lukket ned p.g.a. Covid-19 pandemien og huset har været aflåst siden da.

Mandag d. 15. juni kan vi genåbne huset. Det sker med baggrund i myndighedernes genåbning fase 3. Nu kan alle kultur-, forenings- og medborgerhuse genåbne efter nedlukningen i marts., oplyser formand Erik Krogh.

Vi fik den endelige godkendelse fra kommunen i går d. 10.juni. I dag har bestyrelsen sammen med husets rengøringsfirma, foretaget en grundig rengøring af huset, og der opsat spritdispensere ved hovedindgang og indgang fra kælder samt ved indgangen til den store sal på 1. etage.

Huset genåbnes med hensyntagen til myndighedernes anbefalinger og regelsæt og der er sat skilte op, som fortæller, hvordan vi forholder os og fortsat kan færdes i trygge rammer på Broagerhus.

Vi holder orienteringsmøde for tovholderne i huset fredag d. 12. juni, så de klar til at starte op efter 3 måneders pause.

Sommeren er så småt i gang og vi håber, at når vi når til slutningen august starten af september, at vi har Covid-19 endnu mere på afstand, så vi kan starte efterår-/vintersæsonen på normale vilkår.

Vi har valgt, at KIK IND der har åben om onsdagen og Byt en bog indtil videre er lukket.

Sidste nyt - vi har i dag fået tilsagn fra LAG Sønderborg-Aabenraa på kr. 156.000,00 til brug for etablering af et nyt keramikværksted på Broagerhus. Ligeledes har vi fået støtte fra SE-vækstpulje og LINAK. Opstart og projektering vil starte efter sommerferien. Hvis alt går vel, forventer vi, at et nyt keramikværksted vil være klar i starten af 2021 oplyser Erik Krogh, formand for Broagerhus.   


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk