BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broagerland rundt fra vandsiden

31-08-2018


Kongelig Classsic bliver igen i år afviklet som et arrangement der starter i Åbenrå i dag fredag og sejler til Sønderborg, hvor de overnatter.

Lørdag formiddag den 1. september sejler de fra Sønderborg og sætter kursen mod Flensburg. Det plejer at være et flot skue på Sønderborg Bugt og specielt lidt senere, når de passerer igennem det forholdsvis smalle farvand mellem Brunsnæs og Holnis. Noget at nyde for både landkrabber, sømænd og købmænd.

Der kan vel med andre ord næsten tales om Broagerland rundt i hvert fald fra vandsiden.

Kongelig Classic er en regatta, som har en historie helt tilbage til 1855, hvor den var den første kapsejlads i den vestlige Østersø, hvor Kong Frederik VII var protektor og skænkede et værdifuldt drikkehorn af sølv.

I dag er det en kapsejlads for klassiske yachter og bevaringsværdige tidligere erhvervsfartøjer, der sejler i hver sin klasse.  

Så tag en tur ud i den dejlige natur på Broagerland og oplev dette skue, og på vejen hjem kunne vejen eventuelt lægges forbi Brewparts i Vemmingbund, der holder åbent i forbindelse med Øllets dag. Se yderligere her: https://www.broager.dk/arrangementer?CalendarEventID=448


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk