BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Broagerland som frilandsby

09-05-2019


Fra på onsdag udbygger vi broager.dk sådan, at du både på hjemmesiden og på facebook-siden broager.dk får mere information om, hvad arbejdsgruppen i projektet ”Broagerland 3.0 – pilotprojekt som frilandsby” snakker om.

Du bliver op til mødet efter sommerferien opfordret til at tage del i debatten og bidrage med input – via Facebook-siden broager.dk

På tirsdag den 14. maj samles bestyrelserne for de fem landsbylaug og Broager Udviklingsforum, som står bag pilot-projektet med Broagerland som frilandsby sammen med projektledelsen.

- Vi skal evne at få ringene til at brede sig, så flere og flere synes, det er interessant at være med til at udvikle en fremtid, hvor vi selv på halvøen får en forståelse for, at vi må tage nye opgaver op og turde nogle ting, vi ellers ikke har turdet. Der skal nytænkning i det videre arbejde, og vi skal være parat til lokalt også at acceptere, at der skal en stærk organisering til, en organisation der også involverer det lokale erhvervsliv, understreger Ingebeth Clausen, Smøl.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk