BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

BUI fodbold er nu i serie 1

18-06-2020


Fra serie 3 til serie 1 uden kampe i serie 2.

BUI havde et meget kort ophold i Serie 2 efter oprykningen i efteråret. De rykker nu op i Serie 1, selvom de ikke har spillet en eneste kamp i foråret pga. Corona udbrudddet.

Oprykningen skyldes, at FC Sønderborg har lukket seniorafdelingen og dermed trukket deres Serie 1 hold. Det betød, at en af moderklubberne kunne overtage deres plads. BUI lagde billet ind på denne plads og efter sagsbehandling omkring blandt andet 2. holdets indplacering i den kommende sæson, kom der grønt lys fra DBU i tirsdags.

Svaret var et ja, BUI får pladsen i Serie 1 fra starten af den nye sæson, der forhåbentlig starter i august måned i år. Det betyder, at BUI i den kommende sæson spiller i Serie 1 for 1. holdets vedkommende og Serie 5 for 2. holdet.

Inden beslutningen om at forsøge at overtage pladsen i Serie 1, blev spillertruppen spurgt og der var 100 % opbakning fra spillerne, fortæller Cheftræner Rene Østerlid.

Han ser frem til den kommende sæson med de nye udfordringer.

Målsætningen inden forårets sæson var allerede i løbet af et par sæsoner, at spille sig op i Serie 1. Så virkeligheden overhalede planerne indenom. Målsætningen er nu, at få stabiliseret sig i Serie 1 og spille med der, hvor det er sjovt. Men det bliver en svær sæson der venter. Samtidig bliver der også længere transporttider, da flere af klubberne ligger helt op mod Kolding og over mod Esbjerg.

Der er kommet flere nye spillere til og her er tale om "helt nye" og et par gamle kendinge.

Der trænes hver mandag og torsdag fra klokken 1900 - 2030 og nye spillere er hjertligt velkommen til at kigge forbi og få en snak med trænerne.

En anden sjov historie i denne sag er, at vi er nogle stykker, der har gået og joket med, at de ikke kunne rykke ned, når de slet ikke måtte spille. Det holdt så stik, men oprykning kunne de godt og det er jo ikke så ringe endda med den opbakning fra spillertruppen.

Så nu må august måned godt komme, så der igen kan spilles turneringsbold på SUS Park i både Serie 1 og 5.

Hvilket et år i BUI Fodbold. Først oprykning til Serie 2 på sidste spilledag i efteråret, så oprykning til Futsal Ligaen i vinter og nu direkte i Serie 1. Det var der vist ikke mange der havde set komme.

Søndag eftermiddag klokken 1300 spiller BUI ude mod Egernsund. Her er det 2. holdet der skal i kamp. 1. holdet spiller første kamp 29. juni klokken 1900 ude mod Nordals. Begge er træningskampe, da turneringen stadig ligger stille.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk