BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

BUI fodbold i serie 3 er nu på førstepladsen

26-08-2019


BUI's Serie 3 hold skulle ude i lørdags møde Lundtoft. Kampen var anset for en de de svære, da Lundtoft er nedrykker fra Serie 2.

Kampen var i perioder meget lige. Men alligevel kommer Lundtoft foran efter 38 minutter. Samtidig får BUI en 10 minutters udvisning. Så de er en mand mindre i resten af første halvleg og 3 minutter ind i anden.

De når lige at blive fuldtallige igen inden der går gult i det. Fra det 50. minut og frem til det 57. minut får BUI 3 gule kort svarende til en 10 minutters udvisning. Det betyder, at de i en periode spiller 8 mod 11. Dette formår Lundtoft ikke at omsætte til yderligere mål. BUI er heldige i denne periode og kan takke målmanden, der med flere store redninger, for at det ikke går galt.

I det 76. minut får BUI yderligere et gult kort, så de spiller undertal i godt en halvleg sammenlagt på denne varme eftermiddag i Kliplev. Noget der tærede på kræfterne.

Lige inden slutfløjtet får BUI bolden over målstregen, scoringen sat ind af "Iver" (Nicolai Bach Iversen).

Et lidt heldigt point, men alt tæller. BUI er nu nr. 1 i puljen med samme pointantal som Nordals, men med en målscore på plus 18 sat op imod Nordals + 4.

Næste kamp er hjemme på søndag klokken 14 mod Højer/Visby. Læg mærke til, at kampen er flyttet fra det sædvanlige tidspunkt lørdag eftermiddag.

Serie 5 spiller tirsdag aften hjemme mod Midtals på Idrætscenteret klokken 1900 og igen ude torsdag mod Kværs/Tørsbøl i Kværs klokken 1900.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk