BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

BUI Håndbold inviterer til Håndboldens Dag

02-01-2019På lørdag den 5. januar 2019 kommer Broager Hallen og resten af Danmark til at syde af håndbold, når der for første gang holdes en fælles åbent-hus-dag; Håndboldens Dag.

Skyd 2019 ind med en sjov og aktiv dag for hele familien lørdag den 5. januar, hvor håndboldklubber over hele landet inviterer til Håndboldens Dag. BUI er også med på den nationale åbent-hus-dag, så kom forbi Broager Hallen, så garanterer vi for store smil og sved på panden.

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde som for eksempel en helt ny gul bold (bruges til Five-a-Side).

Program:

Kl. 10 med U4 til U8 (2014 til 2010) forældre opfordres til at deltage.
Kl. 11 er det for U10 til U14 (uden harpiks) 2008 til 2005
Kl. 12 Håndbold fitness (Fra 2002)
Kl. 13-14 Five-a-side (Fra 2000) Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem-spil på forkortet bane uden dommer, men med fuld knald på. En helt ny bold med et godt greb er udviklet til spillet, og der er masser af muligheder for at blære sig, selvom bolden er blødere end en klassisk håndbold. https://www.bevaegdigforlivet.dk/haandbold/five-a-side-haandbold/proev-five-a-side-haandbold

”Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet. Jeg håber, at vi kan nå ud til både nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er. Derfor håber vi at se både nye og kendte ansigter i hallen den 5. januar - alle er velkomne,” fortæller Ulrik Franke Andersen, Formand i BUI Håndbold.

Håndbold i hele januar
Håndboldens Dag ligger lige op til VM for herrer på hjemmebane i Danmark fra den 10. januar. Derfor vil der blandt andet være VM-plakater til børn og barnlige sjæle, ligesom du kan være med i lodtrækningen om billetter til VM-finalen i herrehåndbold, hvis du deltager i en fotokonkurrence på dagen.

Håndboldens Dag er et nyt initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden. Håndboldens Dag afholdes for første gang den 5. januar 2019, og tanken med dagen er, at så mange som muligt skal have mulighed for at prøve kræfter med håndbold i hyggelige og uformelle rammer, hvor både store og små kan være med.

Du kan læse mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber ved at klikke her   


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk