BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

BUI Rock den 19. juni – ja, måske !

04-05-2021


Fra arkivet.

Arrangører af masser af udendørs koncerter og festivaler aflyser på stribe i dag. Men dagens melding om nye og lempeligere krav er mødt med forsigtig begejstring hos BUI Rock.                      

-Vi er stadig optimistiske omkring at gennemføre BUI Rock den 19. juni i år. Vi holder møde på lørdag, hvor vi tager den endelige beslutning, fortæller formanden, Martin Hansen til broager.dk

Broagerhus

På mandag åbner Broagerhus for alle, som møder op med en negativ test eller bevis på at være færdigvaccineret – forventer formanden, Erik Krogh.

Motionsklubberne

Mere slukørede er Motionsklubberne, som der er to af i byen, i hallen og på Møllegade.

– Vi har jo ikke som fitnessklubber ansatte, som kan stå ved døren og tjekke negative test. Derfor kan vi ikke åbne endnu. Men vi er i kontakt med erhvervsstyrelsen og foreslår, at man tillader os at åbne lovligt ved at indføre selvkontrol ved brug af logbog, oplyser formanden for motionsklubben Broager og fortæller, at forslaget bliver taget med i styrelsens overvejelser. Der kommer en udmelding senere.

Skolen

Også Broager skole gør klar til at modtage eleverne.

- Lige nu kender vi ikke de nationale retningslinjer i forhold til afstandskrav, test med mere, og derfor venter vi to dage med at lave den fulde genåbning. Lige så snart vi har retningslinjerne i hånden, kan vi lave en god planlægning og forberedelse, så alle kommer trygt tilbage i skole, og vi ikke risikerer at sætte genåbningen over styr lokalt, siger Erling Andresen, der er skolechef i Sønderborg Kommune. 

Han tilføjer, at al information om, hvordan og hvorledes eleverne kan komme 100 procent tilbage i skole, vil blive kommunikeret direkte ud til elever og forældre fra deres lokale skole på kommunikationsplatformen Aula.