BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

BUI's senior herre holdt fodboldfri i weekenden

26-04-2021


Fødselsdagsbarnet og målscoreren "KA" Kasper Andreassen til sejrsmålet til 1-2 i Seest

BUI's senior herre holdt fodboldfri i weekenden . Men i sidste weekend havde Serie 1 en tur til Seest, hvor de skulle møde en kendt modstander fra sidste sæson. Seest stillede næsten med samme hold som sidste år, som er en flok gamle erfarne spillere.

Træner Rene Østerlid forventede derfor en svær kamp, specielt fordi det var første gang spillerne kom på græs i stedet for den kunstgræs de havde trænet og spillet kamp på indtil nu. Bolden opfører sig, som mange ved, forskelligt på de 2 underlag.

De første 15 minutter blev spillet med høj intensitet, men Sees formår herefter at få pillet fartten ud af spillet og det giver lidt mismod og fejlafleveringer fordi spillet ikke kører. Efter 40 minutter går det galt, da Seest kommer foran. Dårligt tidspunkt lige inden pausen for moralen.

Men i stedet for at synke ned i mismod og ende i det sorte hul findes fighterinstinktet frem i 2. halvleg. Allerede efter 2 minutter efter pausen får "Iver" (Nicolai Bach Iversen) udlignet på en klassebold fra "Ø" (Nicklas Østerlid).

Kampen blev hårdt spillet men alligevel blev der kun uddelt 1 gult kort til Seest.

Efter 77 minutter blev BUI belønnet for deres store arbejde og kommer foran 1-2 ved "KA" (Kaper Andreassen) efter et klasse oplæg af Nicolaj Ploug Asmussen. Han gav sig selv og holdet en god gave på hans egen fødselsdag. 

5 minutter efter føringsmålet må overliggeren redde Seest for at komme yderligere bagud og undervejs får BUI også annulleret et mål for offside. Så 3 point og en god portion selvtillid til hjemturen.

Tirsdag skulle de så møde Esbjerg IF 92 på kunstgræs i Gråsten. Her var der tale om at BUI kunne fortsætte den fine stime og konsolidere pladsen i toppen.

Men som så meget andet var der på det væsentligste punkt, nemlig målscoringen, en dårlig dag.

Holdet tabte 0-1 og må op på hesten igen.

Men ifølge Træner Rene Østerlid var det "kun" i feltet det ikke var en god dag. Holdet spillede den bedste kamp i år og havde mange chancer undervejs, men ind ville bolden ikke.

Esbjerg kom foran 0-1 efter 13 minutter og spillede efter målscoringen videre uden at stille sig ned og forsvare. Det sker først i starten af 2. halvleg og holder desværre set med BUI briller kampen ud.

Men ud over resultatet var Træner Rene Østerlid meget tilfreds med holdet og deres evne til at blive ved med at søge deres chancer kampen igennem. "Det er svært at skælde holdet ud efter sådan en kamp, selvom bolden ikke ville ind", som han gav udtryk for efterfølgende. Så til næste kamp må spillerne have indstillet sigtet til at ramme netmaskerne, som de viste i den første kamp. Der er i hvert fald noget at bygge videre på og have troen i.

Esbjerg træneren havde ifølge Rene Østerlid også givet udtryk for at BUI havde spillet en flot kamp, men han var nu mere end tilfreds med at kunne tage de 3 point med hjem.

Næste kamp er onsdag ude mod Haderslev FK og derefter ude den 01. maj  mod Bov. Næste hjemmekamp er den 8. maj mod Bramming.

Serie 4 spillede sidste søndag mod BNS, som er en sammenslutning af Blans, Nybøl og Sundeved fodboldafdelinger. Her blev der tale om en sejr på 1-2 til BUI.

Ifølge træner Ole "Elektriker" Jensen var det en rodet kamp og også den dårligste af holdet i år på trods af sejren. BUI kommer foran efter 25 minutter på et straffespark sat ind af Philip Thorngrim og de øger til 0-2 efter 57 minutter ved Meisam Ahmadi efter et flot oplæg af Jacon Bo Thorup, der header på tværs og så er der frit mål til målscoreren.

I dele af kampen var der masser af chancer, men disse blev ikke omsat og det endte med at være op ad bakke i dele af kampen, hvor forkerte beslutninger endte med at påvirke spillet. BNS fikl reduceret efter 75 minutter, men resultatet holdt kampen ud.

Næste kamp er ude mod Midtals lørdag den 01. maj og næste hjemmekamp er den 7. maj mod Kværs/Tørsbøl.

I den sidste artikel fremgik det, at der var 2 direkte oprykkere og 3. pladsen ville få en kval-kamp for at sikre sig oprykning. Dette er ikke korrekt, har det efterfølgende vist sig. Der er 1 direkte oprykningsplads og 2. pladsen skal spille kval-kamp. 3. pladsen går tidligt på sommerferie.

Det går så godt i BUI Herre Senior, at antallet af aktive spillere nærmer sig de 60. Derfor kommer der nu et Serie 6 hold, så alle spillere får mulighed for at spille kamp.

Serie 6 kampene er endnu ikke blevet programsat på DBU's hjemmeside.

-jørgen.