BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

BYRÅDSVALG - set fra Broagerland - Stefan Klit Søndergaard, Nye Borgerlige

12-11-2017


Stefan Klit Søndergaard, Broager

Jeg hedder Stefan Klit Søndergaard og bor på Vestergade 36 i Broager.

Hidtil har jeg ikke beskæftiget mig med partipolitik, men har pga. den politiske udvikling i Danmark og i Europa i det hele taget fundet det nødvendigt med et engagement, der peger i en anden retning end den, som de gamle partier har stået for.

I Nye Borgerlige har jeg fundet et parti, der kombinerer en klassisk konservativ værdipolitik med en borgerlig økonomisk politik og en utvetydig modstand mod konventioner og overstatslige aftaler, der begrænser det danske folkestyre. Det betyder kort og kontant: Staten er til for menneskets skyld og ikke omvendt. EU er (i bedste fald) til for Danmarks skyld og ikke omvendt. Og Danmark er vores eget, vores børns og vores børnebørns land. Vi har fået det i arv og eje af vores forældre, og vi skylder at forvalte den arv ansvarligt.

Skulle jeg blive valgt ind i byrådet, vil jeg efter bedste evne og mulighed føre en politik i overensstemmelse med ovenstående. Og jeg vil arbejde for, at kommunen koncentrerer sig om sine kerneopgaver såsom ældrepleje, børn, infrastruktur, handicappede, osv. - effektivt og produktivt, uden unødvendig overadministration og med respekt for den enkelte borger.

Venlig hilsen
Stefan Klit Søndergaard, Broager


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk