BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Catrhrinesminde-villaen får nye beboere til sommer

01-04-2021


Så er både huset Catrinesminde på Illerstrandvej 10 og juletræsplantagen Gran&Grin  solgt til en herlig familie, det glæder sig til at overtage det hele.

- Vi flytter ned i sommerhuset - til vi ved, hvor vi vil bo. lgp-consult fortsætter med at sprede arbejdsglæde og stjernestunde,r og der er heldigvis godt gang i butikken igen, fortæller Lisbeth G. Petersen. Juletræssalget fortsætter som det plejer med den nye familie. De skal dog lige læres op i, hvordan man laver lgp-gløgg, så vi er der hele weekenden den 11 og 12 december, hvor vi gerne vil hilse på alle vore faste og nye kunder og hvor de fremmødte også kan møde den nye familie.

Billedet:

Her ses de nye borgere i Broager. Robert Beck er økologisk landmand og forretningsmand og har Danmarks andenstørste økologiske hønsegård med 78.000 høns, 65000 kyllinger, planteavl heraf 70 hektar æble og kirsebærtræer på Als.

Tove er Mejeriingeniør hos Arla i Kruså og parret har tre  friske børn, der kommer til at gå i Broager Skole. Elise på 8 år, Anna på 11 år og Frederik på 13 år. 

Familien har de sidste 8 år boet i Flensborg og fandt så drømmehuset på Illerstrandvej og flytter ind til sommer.