BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Coronaen har givet os flere medlemmer

31-12-2020


Billedet er fra sidste års opvisning.

Coronaens hærgen har sat meget i stå. Forandret meget. Sat nye rammer for aktiviteter. Og forhindrer os i at dyrke indendørs fysisk aktivitet og socialt liv i lokalsamfundet.

- Men jeg synes egentlig, folk lever forbavsende godt med restriktionerne. Man lærer at blive taknemmelig for lidt, siger formanden for Broager Ungdoms- og Idrætsforening, BUI, Else Marie Toft, som også bemærker, at coronaen har gjort os mere bevidste om værdien i det at være sammen om noget.

-Vi har ved årsskiftet flere medlemmer i gymnastik-afdelingen, end vi havde for et år siden, og det tilskriver jeg en reaktion på coronaen, siger formanden og noterer, at BUI Fodbold f.eks. også er lykkedes med at oprette et nyt børnehold.

BUI-ledere og instruktører gør en helt fantastisk indsats for, at ting skal lykkes eftersundhedsmyndighedernes anbefalinger. De tager tingene alvorligt og snyder ikke. Redskaber bliver rengjorte, og der bliver virkelig sprittet af. De gør det godt. Og det er min opfattelse af, at det er sådan for alle hold under BUI, siger Else Marie Toft og glæder sig til, at den totale nedlukning for foreningslivet snart kan blive ophævet.

-Men allerede nu ved vi for gymnastikkens vedkommende, at den store opvisning i Sønderborg er droppet. Når Broager Hallen igen åbner, vil vi træne, som vi plejer og satse på, at vi kan holde en opvisning i Broager.

Nedlukningerne i 2020 har været dyr for BUI. Indtægter fra garantmøde i sparekassen og fra ringridningen har der jo ikke været. -Jeg kan godt forestille mig, at nogle af vores BUI-afdelinger bliver nødt til at kigge på evt. at øge kontingentet. I den sammenhæng glæder jeg mig over den lokale opbakning. – Vi oplever ikke, at medlemmer gør krav på kontingent-nedsættelse eller kompensation, fordi aktiviteterne er corana-ramte.


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk