BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Cykelfærgen er hårdt ramt

03-07-2020


Alle håber på et større billetsalg de kommende dage.

Det kan godt være, at vinden på Flensborg Fjord ikke byder cykelfærgen Danmark-Tyskland problemer, men færgeruten sejler bestemt ikke i smult vande økonomisk. Det kniber med opbakningen lige nu.

-Det ser ud til, at borgerne i nærområdet svigter lidt, fordi vi ikke kan sejle til Langballigau. Det er ikke så spændende at komme indenrigs, som det er at sejle til et andet land. Vi kæmper en hård kamp for hver en billet, og vi håber stadig på, at sø-grænsen åbner, siger projektlederen for cykelfærgen, Gerhard Jacobsen, Broager, som nu har søgt om at få tilskud fra staten.

-Vi vil have afklaret, om vi i lighed med 53 andre danske færgeruter kan få statstilskud i juli, oplyser han.

-Hvis vi hverken kan få tilskud eller søgrænsen åbnet, så lukker og slukker vi den 12. juli. Det er jeg nødt til at sige nu, også til dem som har tanker om at ville tage med på en del af turen for så at cykle hjem via Gendarmstien, siger Gerhard Jacobsen.

Cykelfærgen sejler fra Egernsund via Marina Minde og Brunsnæs til Sønderhav og retur til Egernsund fire gange hver dag – og børn/børnebørn sejler gratis med i alderen op til 8 år.

Billet kan bookes på www.cykelfaergen.info

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk